2777
2789
عنوان

میخوام طلاق بگیرم بابام نمیزاره

| مشاهده متن کامل بحث + 865 بازدید | 52 پست
۱۸ اولی ۳سال بودم تو عقد بهم خورد

چرا انقدر عجله کردی توی ازدواج میذاشتی حنای اون خشک بشه بعدم آدم از یه سوراخ دوباره گزیده نمیشه که باباتونم درست میگه چرا همون اول انتخاب اشتباه میکنی نه یبار بلکه دوباره ! الان اگر اینبار طلاق گرفتی برنامت چیه ؟ کاش کمتر عجله کنی 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
چرا انقدر عجله کردی توی ازدواج میذاشتی حنای اون خشک بشه بعدم آدم از یه سوراخ دوباره گزیده نمیشه که ب ...

اخه مگه من شوهر اول یا دوم رو پیدا ‌کردم.اومدن خاستگاری خانوادم اصرار کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

واااا همه زندگیا مشکل دارن دیگ چ خبره فرت و فرت طلاق!!!!اینا چیه ک طلاق بگیری!!!؟؟؟

یکمم رو خودت کار کن قرار نیس هممممه چی باب دل ما باشه!

ی دوس دارم ۴ تا شوهر کرده هنوزم میناله!

خدایی شوهر آخرش طلاس ولی ی بهانه هایی میاره ک نگو 

وقتی بابات نمیزاره طلاق بگیری دگ چی بگیم یاهم کم کم‌ خودتوبه شوهرنزدیک کن وبگیرش ت مشتت به مادرشوهرت ایناهم بگورک هرچی بهت میگن جواب بده ازاین ب بعد اگ باخنده گفتن توام باخنده بگواگ بادعواگفتن توهم بادعوابگو  ویااینکه برویع شهردگ سرکاربلکه ازاین خونواده شوهرت راحت شدی  

اینایی که گفتی هرچند آزار دهنده ست اما دلایل محکمی برای طلاق نیست، بمون و محکم ادامه بده، باورکن خیلی از مردا اینجورین، زورگو و گوش به حرف ماماناشونن.از کجا معلوم بعدی اینجوری نباشه؟؟؟ مادر شوهر در ایران موجودیه برای زهرمار کردن زندگی عروس  

اخه مگه من شوهر اول یا دوم رو پیدا ‌کردم.اومدن خاستگاری خانوادم اصرار کردن

باید مقاومت می کردی ، زندگی تو نه زندگی خانوادت الان مشکی پیش اومده خانوادت نمی گن ما اصرار کردیم میگن خودت قبول کردی 

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

اگه از این جدا بشی شاید خاستگارهات خراب تر بشه

بنظرم تهدید جدی بکنید

لازم نیست حتما طلاق بگیری

الان که اولشه حد و مرز و چیزهایی که میخوای رو تعیین کن ( چیزای منطقی) و تحمل نکن که بخوای تا آخر عمرت تحمل کنی

به پدرتم بگو پشتت وایسه

ولی اینکه فکر کنی طلاق بگیری بهتر بشه

طلاق بگیری هم به خاستگار بعدیت اصرار میکنن شوهر کنی که احتمالا بدتر باشه

پس بهتره فقط حد و مرز تعیین کنی نه طلاق بگیری

حتما طلاق بگیر.... 

این چه سمی هست که پیدا کردی گذاشتی شوهر.... 

وااااای خدا چه مادر شوهری،  قهر کن، خونه خواهری، مادری، خاله ای، برو پیششون و بگو من نمیخوامش بابات هم متوجه میشه دیگه.

چرا باید سیلی بزنه؟! 

ولی جوری که میگی،  فکر کنم بعد طلاق هم اذیتت کنه 

چرا انقدر عجولی

یه کم صبوری کن

برای طلاق گرفتن عجله نکن

سعی کن زندگیت رو درست کنی

خرابی و ویرانی راحته ساختن سخته

از کسی کمک بگیر برای درست رفتار کردن و ساختن زندگیت