2777
2789

من الان پایه یازدهمم رشته تجربی

اره درس خوندم بدم نمیاد فقط تنبلی میکنم چون دختری نیستم بشینم درس بخونم و تو خونه باشم 

دختر بیرونم عاشق کار کردن

دلم میخواد برم سر کار اما کار درست. و خوب مثل تکنسین دندان پزشک کاشت مو.

تا اونجایی که شنیدم میشه آزاد و بدون کنکور رفت سر این شغل

من چیکار کنم یکی منو از این سردرگمی نجات بده 

هرسال چون علاقه ندارم با تحدیدی مقابل میشم از وقتی اومدم دبیرستان پایه ضعیف دارم و دوست ندارم درس خوندن و دیگه علاقه ندارم مثل قبل روحیاتم نمی‌خونه!!!!

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاشت مو که دوره داره میتونی بری 

فامیل ما دوره آزاد دید الان اینقدر سرش شلوغه دیگه کار میده شاگرداش 

عزیزم کانال آموزش رایگان خیاطی دارم لینگ امضام هست دوسداشتی نگاه کن

دوستداری خیاطی یاد بگیریز پول نداری ؟مهمون من ،کانال اموزش  خیاطی بصورت رایگان لینگ کانال روبیکا👇🏻https://rubika.ir/Amozshkayatidrmnzl

میتونی بری دستیار دندون پزشک بشی اگه شانس داشته باشی اونجا موقیت ازدواج خوبی هم گیرت میاد

دیپلم که گرفتی برو اموزش ببین یه ماه هم باید کار ازموز باشی که مدرکتو بگیری

دختری مثل تو به درد این رشته نمیخورد چیشد رفتی همچین رشته ای که فقط باید درس خوند

من عاشق رشته تجربیم 

فوق العاده علاقه مندم حتی الآنم میگم قراره از طریق کنکور به جایی نرسم بازم شغل تکنسینی رو انتخاب میکنم!

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀

بدون درس خوندن تجربی بخوای بری برا این کارها اذیت میشی حداقل کارشناسی یا کاردانی بگیر بعد برو

تکنسین داروخونه رو می تونی از جهاد دانشگاهی اقدام کنی براش...

دوره بهیاری هم هست ولی بری بیمارستان پشیمون میشی از اینکه درس نخوندی

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

من عاشق رشته تجربیم فوق العاده علاقه مندم حتی الآنم میگم قراره از طریق کنکور به جایی نرسم بازم شغل ت ...

من بخوام راهنماییت کنم میگم باید درس بخونی تنها راهشه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

میدونی باید علاقه رو خودت باید ایجاد کنی. از طرفی الان این کارا فقط وقت تلف کردنه مفت ازت کار میکشن. یک سال برو زیر سختی بشین کنکور بده نمیگم پزشکی. پرستاری یا اتاق عمل و... قبول شو بعد هم کار کن هم درس بخون

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من بخوام راهنماییت کنم میگم باید درس بخونی تنها راهشه

نمراتم افتضاح چیکار کنم واقعا؟؟

ادامه میدم بعدشم راضیم برم آزاد هرچقدر هزینه بخواد میکنم مهم نیست دردم اینه رشته های خوب نیاز به رتبه خوب دارن حتی برای ازاد

کاربری دست ۲ نفر گل😊🎀