2777
2789
عنوان

با این شرایط بنظرتون مهاجرت بکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 27 پست

برو و سعی کن کم نیاری

حقوقشون خوبه پول کم نمیاری

تنهایی رو حل میکنی با دوستای جدید و...

ولی تنهایی خیلی راحتتر از مشکلات اینجاعه

انگلیسم مستونی بریا با پرستاری.چقدممم براشون ارزش قائلن یه بلاگرو جدیدا دیدم مهاجرت کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شجاع باش برو رو به جلو 

اگه اینجا بهتر اونجا بود که المانیا و بقیه اروپایی ها  و ساکنین امریکا و اسیا مهاجرت میکردن اینجا  نه اینکه برعکس باشه  پشت سفارت ایران صف بود نه پشت در سفارت های اروپایی و اسیایی و حتی روسیه!!!!

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

پیج های پرستارهایی که مهاجرت کردن رو بخون بعد تصمیم بگیر من یکی دو تا دیدم از نوع کار راضی نبودن میگفتن کار بهیار رو هم ما باید بکنیم

اول خوب تحقیق کن ، درباره تنهایی اینا به هر حال مجبور میشی عادت کنی

پیج های پرستارهایی که مهاجرت کردن رو بخون بعد تصمیم بگیر من یکی دو تا دیدم از نوع کار راضی نبودن میگ ...

بله متاسفانه اینارو هم داره ولی اگه بمونم باید یه خانه دار بشم و تا ابد حسرت بخورم که هیچ موقعیت اجتماعی ندارم

برای تحصیل میرم

ببخشید اینجوری میگم ولی به عنوان کسی که تو این رشته دارم تحصیل میکنم اصلا راه خوبی رو انتخاب نکردی، آلمان اصلا واژه ای به نام nurse نداره و پرستارانی که رفتن آلمان اصلا راضی نیستن چون زیر مریضو تمیز میکنن و این حرفا و صفر تا صد مریض با پزشکه حتی تزریقات ساده و پیش پا افتاده 

اما آمریکا پرستاری نوین داره و به شدت پیشرفتس ، اونجا پرستارا حق تجویز دارو هم دارن و خلاصه که خیلی عالیه

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚
پیج های پرستارهایی که مهاجرت کردن رو بخون بعد تصمیم بگیر من یکی دو تا دیدم از نوع کار راضی نبودن میگ ...

کار بهیارو رو هم نه

در واقعا کارتون فقط کار بهیار هست.ینی انگلیس که اینطوریه.میگفت کلا پرستارا اینجا سرم و امپول و کلا تزریق انجام نمیدن فقط با دکترا چک میکنن و اینا

بله متاسفانه اینارو هم داره ولی اگه بمونم باید یه خانه دار بشم و تا ابد حسرت بخورم که هیچ موقعیت اجت ...

خیلی معذرت میخوام اینجا خونه داری خودت رو میکنی، اونجا باید   زیر اونجا.... پیرمردها و پیرزنارو تمیز کنی، پرستاری اونجا مثل ایران نیست که بگن بیا سرم بزن دارو بده به بیمار

ببخشید اینجوری میگم ولی به عنوان کسی که تو این رشته دارم تحصیل میکنم اصلا راه خوبی رو انتخاب نکردی، ...

ممنونم خودم واقعا دو راهی گیر کردم همیناهم منو ترسونده ولی اینجا دستو بالم بستس راه پیشرفتی ندارم