برای آوسبیلدونگ پرستاری آلمان تقریبا مدارک و زبان و همه آماده دارم و میتونم تا سال دیگه همه رو ببندم ولی از تنهایی میترسم هیچ کسی رو اونجا ندارم پشتم باشه نه دوستی نه خانواده اگه مریض بشم یا پول کم بیارم یا ....این درسها عادیه یا ممکنه کم بیارم و برگردم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگه اینجا بهتر اونجا بود که المانیا و بقیه اروپایی ها و ساکنین امریکا و اسیا مهاجرت میکردن اینجا نه اینکه برعکس باشه پشت سفارت ایران صف بود نه پشت در سفارت های اروپایی و اسیایی و حتی روسیه!!!!
ببخشید اینجوری میگم ولی به عنوان کسی که تو این رشته دارم تحصیل میکنم اصلا راه خوبی رو انتخاب نکردی، آلمان اصلا واژه ای به نام nurse نداره و پرستارانی که رفتن آلمان اصلا راضی نیستن چون زیر مریضو تمیز میکنن و این حرفا و صفر تا صد مریض با پزشکه حتی تزریقات ساده و پیش پا افتاده
اما آمریکا پرستاری نوین داره و به شدت پیشرفتس ، اونجا پرستارا حق تجویز دارو هم دارن و خلاصه که خیلی عالیه
بله متاسفانه اینارو هم داره ولی اگه بمونم باید یه خانه دار بشم و تا ابد حسرت بخورم که هیچ موقعیت اجت ...
خیلی معذرت میخوام اینجا خونه داری خودت رو میکنی، اونجا باید زیر اونجا.... پیرمردها و پیرزنارو تمیز کنی، پرستاری اونجا مثل ایران نیست که بگن بیا سرم بزن دارو بده به بیمار