2777
2789
عنوان

باز توبه شکستم

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 43 پست
یعنی از اول شروع کنم خدا میبخشه؟

اصلا مگه تو اراده ای داری بر توبه و ترک گناه تا خدا نخواد اون تو رو میخواد اون میخواد تو رو برای خودش پاک و خالص کنه  خدا دوستت داره اون اول دعوت کرده و تو لبیک گفتی ،اون هر لحظه همراه و پشتیبان توعه الله یحب التوابین 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

توبه میخوام کنم چون دبگه بدم هم اومده ازین کار

افرین گلم خوش بحالت !

منم ی جا شنیدم اگه شیطون وسوستون کرد کاریرو انجام بدید به شیطون لعنت بفرستید بعد صلوات بعدم استغفار بیشتره مواقع اثر میکنه اگه نکرد دو رکعت نماز بخونی درست نمیدونم اینو 

همیشه وضو داشتنم خوبه

افرین گلم خوش بحالت !منم ی جا شنیدم اگه شیطون وسوستون کرد کاریرو انجام بدید به شیطون لعنت بفرستید بع ...

حیف که دیشب نتونستم مقاومت نشون بدم خیلی حیف شد 😭😭

ممنون از قوت قلبت عزیزم چشم انجامش میدم

حیف که دیشب نتونستم مقاومت نشون بدم خیلی حیف شد 😭😭ممنون از قوت قلبت عزیزم چشم انجامش میدم

ولی واقعن خوش بحالت گلم ، هیچ وقت از رحمته خدا نا امید نشو

خیلی مقاومت کردی انجام ندادی 

و دوباره پشیمونی 

خوشا به سعادتتتتتت 

مام دعا کن 

ولی واقعن خوش بحالت گلم ، هیچ وقت از رحمته خدا نا امید نشوخیلی مقاومت کردی انجام ندادی و دوباره پشی ...

😭❤️❤️‍🩹❤️

ممنون عزیزم خیلی حالم بهتر شد با حرفات 

ان شالله به مراد دلت برسی