2777
2789
عنوان

دیوونه شدم انگار

69 بازدید | 7 پست

حالم از قبل خوب نبود ، انگار افسردگی داشتم ، جدیدا از شدت دیوانگی سر به بیابون گذاشتم ، همش به ف ال متوسل میشم ، دلم آروم و قرار نداره ، نمی‌فهمم حالم کی خوب میشه، خدا خودش بهم رحم کنه:)💔

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

اینجور وقتا باید بری پیش روان درمانگر اما بخاطر مسائل مالی و عرف و چیزای دیگه بیشتر مردم راه غلط انتخاب میکنن و گیج تر میشن 

ف ال هربار یه چیزی میگه حط زمانی معین نداره و کلی هست و خیلی خیلی شکنندست و بسته به انرژی ف ال گیر جوابش تغییر میکنه انگار از پشت شیشه بخارگرفته به بازار شلوغ نگاه کنی هرلحظه یه چیز به نظرت میاد 

نمیتونی اینا رو ارتباط بدی گیج میشی

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجور وقتا باید بری پیش روان درمانگر اما بخاطر مسائل مالی و عرف و چیزای دیگه بیشتر مردم راه غلط انت ...

دقیقا همینه

ولی نمیخوام کسی چیزی بفهمه 

نمیتونم برم‌پیش تراپیست

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

دقیقا همینهولی نمیخوام کسی چیزی بفهمه نمیتونم برم‌پیش تراپیست

اون انتخاب خودته اما ف ا ل گرفتن رو متوقف کن انرژیت بهم میخوره و حتی ممکنه اتفاقات بذی پیش بیاری اگه با ت اروت باشه

کاش میشد از مردگان پرسید بالاخره رنج پایان یافت ؟

اون انتخاب خودته اما ف ا ل گرفتن رو متوقف کن انرژیت بهم میخوره و حتی ممکنه اتفاقات بذی پیش بیاری اگه ...

نه با تار وت نیست