2777
2789
عنوان

کیا مغزاقتصادیشون بالاس بیان ببینن ارزش داره طلابفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست

جای ماشین ظرفشویی داری؟. 

چرا از اول به شوهرت نمیگی قسطی برداره؟ 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ۱ساله ک رو نکردم هیچوقتم نمیگم ک النگو مخفی داشتم اونوقت میگه چرا نگفتی.زیادلازمم نیستا ولی نمید ...

نه عزیزم نگهش دار طلا گرون میشه بفروشی از ماشین ظرفشویی هم باور کن استفاده نمیکنی الان ملت زدن تو کار خرید طلا و پس انداز کردن هرچند کم حالا بعدا اگه دیدی بدونه ماشین ظرفشویی نمیتونی اون وقت بفروش بخر

طلات که بیست تومن دو سال بعد شده شصت میلیون. ولی ماشین ظرفشویی بیست تومنی دو سال بعد نهایت سی تومن ب ...

ظرفشویی سال ۹۴ خریدم ۲ میلیون و ۵۰۰ خارجی بوش 

الان ۷۰ میلیون شده !!

چجوری روش ۱۰ تومن میره اونوقت طلا ۶۰ تومن ؟؟ 

اره ۱ساله ک رو نکردم هیچوقتم نمیگم ک النگو مخفی داشتم اونوقت میگه چرا نگفتی.زیادلازمم نیستا ولی نمید ...

اشتباه نکن.  اونو نگه دار بیشترش هم بکن. 

لوازم زندگی رو هم بگو شوهرت بگیره. خیلی جاها قسطی میدن

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

خوبه؟رنگ ظرفارو از بین نمیبره؟تمیز میشوره؟چ مارکی داری عزیزم؟

عالیه ظرف ناهار و شام و بشقاب‌های میوه رو میگذارم با لیوان و قاشق و هرچی فکر کنی 

نه چرا بره ؟ ۱۰ ساله استفاده میکنم  مارک بوش 

نه عزیزم نکنیاااطلا تا گرمی ۷ تومنم میره بعدم شروع کن غر بزن بگو ظرف شستن سختمه بزا شوهرت خودش بخره ...

منم شنیدم تا۷تومن میره.....حقیقتش زیاد لازمم نیس مطمعنم اگ بخرمم استفاده نمیکنم 😂

ظرفشویی سال ۹۴ خریدم ۲ میلیون و ۵۰۰ خارجی بوش الان ۷۰ میلیون شده !!چجوری روش ۱۰ تومن میره اونوقت طلا ...

من مثال زدم الان نمیدونم قیمت ظرفشویی چه قدره. 

ولی خودم سال ۴٠٠ ظرفشویی خریده بودم برای جهیزیه م،  دوو بود ۱۴ میلیون،  سال ۴٠۲ فروختم ۱۷ میلیون. نو ۲۶ بود اون مارک. 

استفاده شده رو که نمیان به قیمت روز ازت بخرن.  

ولی طلایی که سال ۴٠٠ گرمی یه تومن بود الان گرمی پنج تومنه و به همین قیمت روز میتونی طلات رو بفروشی. 

این واضحه که طلای آب شده و سکه بهترین سرمایه گذارین که ارزششون بالا میره. 

لوازم خانگی برای کسب و کار زدن خوبه که نو بخری نو هم بفروشی سود میکنی ولی دست دو بفروشی ضرر هم میکنی

عالیه ظرف ناهار و شام و بشقاب‌های میوه رو میگذارم با لیوان و قاشق و هرچی فکر کنی نه چرا بره ؟ ۱۰ سال ...

خب یعنی از صبح میذاری تو سینک جمع که شد میذاری ماشین؟

یا از همون اول دونه دونه میذاری ماشین شب روشن میکنی؟

ایرانی بدرد نمیخوره بنظرت؟

جای ماشین ظرفشویی داری؟. چرا از اول به شوهرت نمیگی قسطی برداره؟

اره جاشو دارم ،حقیقتش قسط اینا زیاد داریم،چیزای واجب دیگم نیازه ک بخریم،فعلا تاشرایطمون خوب شه نمیتونیم چیز مرونی بخریم...ازماشین گرفته تا...میخاسم اینو بخرم ک پزشو بدم بگم بابام گرفته😂😂

منم شنیدم تا۷تومن میره.....حقیقتش زیاد لازمم نیس مطمعنم اگ بخرمم استفاده نمیکنم 😂

عزیزم مامانم همیشه بهم میگفت چه بابات باشه چه شوهرت باید بخوای ازش باید بزاری اون بخره تو پولای خودتو نگهدار فردا پس فردا نینی اینا اوردی لازمت میشه یا شاید خواستی یه کسب و کاری چیزی راه بندازی 

خب یعنی از صبح میذاری تو سینک جمع که شد میذاری ماشین؟یا از همون اول دونه دونه میذاری ماشین شب روشن م ...

همون ظرفهای ناهار باهم میگذارم بمونه شام هم روش و آخر شب روشن 

نمی‌دونم ایرانی هم خوبه احتمالا