2777
2789

خیلی بده الان بخوام  خواستگارمو قبول کنم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم کسیم نیست مشورت کنم باهاش دوستامم نمیخوام درجریان باشن فعلا

مثلا نامزدی چی باید بپوشم اون وسایلش چی باید بگیرم از کجا بگیرم هزینش چقد میشه هیچی نمیدونم😐

اصن خونمون کوچیکه لازمه جایگاه نامزدی و این چیزا بگیرم؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید لباس نامزدی بخری برو مزون لباس رنگ نسکافه ایی یا نقره ایی ،یا کت وشلوار سفید مجلسی ، نامزدی هم اگه جمعیت زیاده تالار بگیرید ،اگر کمه که می رید محضر بعد از محضر می رید رستوران برای شام بستگی به رسم شهرتون داره ،مسوه و شیرینی هم باید بخرید ،سفره عقد هم خانواده داماد میارن 

ترتیبشو میدونم مثلا اینکه نامزدی چی باید بپوشم باند باید باشه یا نهاون استند و باکس این چیزا لازمه ب ...

نامزدی ک عقد نیست. نذار بنظرم همه بفهمن. یه مراسم ساده تو خونتون. باکس و اینا هم خانواده پسر میارن. همه جا همینه. نشون و لباس و این چیزا میارن برا دختر.

عزیزم نگران نباش هر‌چی ندونستی از سایت کمک بگیر قشنگ راهنماییت میکنن  😁 

حیف دور با این سایت آشنا شدم و چیزی از مراسم و ست کردن وسایل نمیدونستم ..الان بیای خونم میبینی همه ی جهیزیم رنگارنگه 😂😂🤦🤦

من ریزه میزم به سختی سایزم پیدا میشه استرس گرفتم از الانواسه نامردی آرایشگاه که نمیرن درسته؟

اگه خودت بلدی ی آرایش ریز کن. استرس نداشته باش عزیزم. خواستگاری من تازه پریشب خراب شد و آبروم رفت. هیچ چیزی نیست. آروم باش تا خوب برگزار بشه.

هر شهری با شهر دیگه فرق داره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹