2777
2789
عنوان

کیا مغزاقتصادیشون بالاس بیان ببینن ارزش داره طلابفروشی

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست
من مثال زدم الان نمیدونم قیمت ظرفشویی چه قدره. ولی خودم سال ۴٠٠ ظرفشویی خریده بودم برای جهیزیه م، د ...

افرین خوب اومدی😀

کلا لوازم دیجیتال و لوازم خونه و لباس و نقره واینا نمیشه به قیمت روز فروخت شاید کسی که دلاله مغازه داره فلانه بتونه قیمت بالا بفروشه ولی اون جنس و میخری میاری خونه کارتنشم باز نکرده باشی کارکرده و دست دو حساب میشه

من مثال زدم الان نمیدونم قیمت ظرفشویی چه قدره. ولی خودم سال ۴٠٠ ظرفشویی خریده بودم برای جهیزیه م، د ...

اخه طلاش اونقدر نیست بگی اره خیلی خوبه 

بازم بمونه سال دیگه باهاش ماشین که نمیدن بازم خمه چی گرون تر میشه و بی فایده است 

ظرفشویی برای استراحت خود آدمه 

مگه مهمون نداره ؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه طلاش اونقدر نیست بگی اره خیلی خوبه بازم بمونه سال دیگه باهاش ماشین که نمیدن بازم خمه چی گرون تر ...

عزیزم تیکه تیکه خب

باز ۲۰ تومنم ۲۰ تومنه یه تومن ادم پول لازمش بشه هیشکی نمیده

میزاره رو بقیه پس اندازاش ایشالا یه کارشم را میندازه

عزیزم تیکه تیکه خبباز ۲۰ تومنم ۲۰ تومنه یه تومن ادم پول لازمش بشه هیشکی نمیدهمیزاره رو بقیه پس انداز ...

خیلی خوش خیالیه کدوم تومن تومن ؟ ثانیه به ثانیه همه چی داره میره روش 

کار راه انداختن و به سود رسیدن مگه الکیه 

بنظرم پول انچنانی نیست بگم نگه دار فردا برات میشه سرمایه 

ظرفشویی هم سال دیگه ۲ برابر میشه مطمئن باش 

حالا هرچی خودت دوست داری 

افرین خوب اومدی😀کلا لوازم دیجیتال و لوازم خونه و لباس و نقره واینا نمیشه به قیمت روز فروخت شاید کسی ...

اره دقیقااا. 

حتی یه سری از دوستام طلاشونو فروختن ایفون خریدن الان دوستم پشیمونه میگه سه سال پیش گوشیمو خریدم ۲۵ میلیون الان نهایتا ایفون دوازده ی دست دو رو بتونم بفروشم سی یا ۳۵ میلیون ولی اگه طلامو نگه داشته بودم الان صد میلیون شده بود 

اخه طلاش اونقدر نیست بگی اره خیلی خوبه بازم بمونه سال دیگه باهاش ماشین که نمیدن بازم خمه چی گرون تر ...

اره خب همه چیز که گرونتر میشه 

ولی اگه نمودار های افزایش قیمت توی ده سال گذشته رو نگاه کرده باشید اینجوری بوده که مثلا اگه همه چی صد برابر شده باشه،  طلا سیصد برابر شده. 

مثلا ده سال پیش اگه ارزش یک ماشین سیصد گرم طلا بود الان ارزش اون ماشین صد گرم طلاست. ینی اگه ده سال پیش به جای ماشین طلا میخریدیم و امروز میفروختیم به جای یه دونه ماشین سه تا از همون ماشین داشتیم. 

البته که هیچ چیز تو این مملکت صد درصد نیست و همه چی رو هواست،  تا الان که چهل سال اوضاع مملکت این بوده بعید نیست الان که ما تازه وارد بزرگسالی شدیم و تازه میریم سر کار فهمیدیم چی به چیه والا بعید نیست که یهو انقلاب بشه و ده سال دیگه طلاهای ما نه تنها بالا نره بلکه برعکس پایین بیاد از شانس گند نسل ما که تاوان انتخاب مادربزرگ پدربزرگامونو میدیم

اره دقیقااا. حتی یه سری از دوستام طلاشونو فروختن ایفون خریدن الان دوستم پشیمونه میگه سه سال پیش گوشی ...

بنظرم آدم باید برای هر خرید و کلا هرامور وکاری قبلش حساب و کتاب کنه و وقتی نیاز واقعی داره به چیزی تهیه اش کنه مثلا کسی اگه بلاگر یا فعال مجازیه ایفون باید بخره ولی یه سریا بیخودی پول تلف میکنن برای اینکه مثلا بگن باکلاسیم

طلا ده بیست تومنم می بینه من خودم چندبار خواستم بفروشمشون چیز دیگه بخرم شوهرم نذاشته گفته حیفن 

بنظرم آدم باید برای هر خرید و کلا هرامور وکاری قبلش حساب و کتاب کنه و وقتی نیاز واقعی داره به چیزی ت ...

افرین ارههه. 

اره بلاگرا و صاحبای کسب و کار واقعا نیاز دارن. 

ولی بقیه اکثرا برا کلاس گذاشتن میخرن.