2777
2789
طلا فروشی کار میکنم ‌. اجرتش تقریبا ۷ درصد ‌ سود ۷ درصد ۲ درصدم مالیات .

ببخشید میشه بگید برای طلای دست دوم چجوری حساب میکنن،منم میخوام دست دو بخرم ،چون بلد نیستم چجوری حساب کتاب میکنن نمیخوام سرم کلاه بره،ممنون میشم منم راهنمایی کنید

نو هم هست

عزیزم اینا تو دیوار میزنن 5درصد اجرت😂گول نخوری..

میگه 5درصد اجرت ، بعد میاد 5درصد مالیات و 5درصد کوفت و درد میگیره ازت.

یه جوری حساب میکنه ک مغزت سود بکشه..

باورنکن. من قبلا گول خوردم

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خوب نبوده؟

مبارک باشه خوب حساب کرده اسی.

حالا چی هست گوشواره انگشتر دستبند ؟ 

اخه اینا اجرتش متفاوته چرابعضیا فکر میکنن یکسانه من از طلا ی خورده سر در میارم.مثلا النگو کلا کم اجرته البته کار اماراتی و هندی اجرت بالاهم داریم ولی خب .

یا مثلا بعضی انگشترا یازنجیرها مخصوصا بیزمارک. و میرو اجرت بالا هستن اصلا اجرت کار های مختلف ا یکسان نیست🙄

ببخشید میشه بگید برای طلای دست دوم چجوری حساب میکنن،منم میخوام دست دو بخرم ،چون بلد نیستم چجوری حساب ...

قیمت روز طلا همونی که رو تابلو هست به علاوه حداکثر ۷ درصد کن عدد ضربدر وزن طلا کن . قیمت نهایی دربالاترین حالت ممکنه بیشتراز اون گفت نخر . کمترم گفت دستش دردنکنه تخفیف داده .

نه عزیز گرفتم که میگم اگه نگرفته بودم که نمیگفتم

بعدم کلا آینه ای ها کمترین اجرت. داره چون سادس‌‌

طرحی نداره..

طرحدارا گرون تره

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

بی انصاف تر از طلافروش جماعت پیدا نمیکنی وقتی اینجوری میگه یعنی کلاه بزرگترین سرت گذاشته من پارسال ه ...

من وقتی طلا۴۳۰۰بوددوتاپلاک خریدم یکیو۳۵یکیو۳۸دادحالااشنابودوگفت کم اجرتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

به شما گفته ۴/۵ درصد اجرت گرفتم؟ اگه این گفته دروغ گفته بیشتر گرفته .

اره بخدا گفت ۴/۵ ولی من فهمیدم دروغ میگه،کلا حس شیشمم گفت اینهمه زبون بازی و منتش بابت تخفیف الکیه الان با حرفای دوستان مطمعن شدم هیچ تخفیف نداده