2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خوبه.تو ۶گرم انگار 5م و 200سود گرفته

علت  اسم کاربریم برای اینه ک  هراسمی وارد سایت کردم‌قبول نکرد😑منم مجبور شدم اینو بزارم😏وگرنه ک حالم از گلزار بهم میخوره ،نه کراشمه نه ازش خوشم میاد🤦🏼‍♀️.                                                                                                                                                                                                   🧡❤️💚اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡💚❤️

تازه گفت میشه ۴۰تومن با تخفیف اینقدر چقدرم منت گذاشت 😅😅😅😕😕😕😕

بی انصاف تر از طلافروش جماعت پیدا نمیکنی وقتی اینجوری میگه یعنی کلاه بزرگترین سرت گذاشته 

من پارسال همین موقع هشت گرم و نیم طلا رو ۲۷۸۰۰خریدم هر چقدر بهش گفتم گرون دادی با زبون بازی قانع میکرد نه من فلان و بهمان 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چطور حساب میکنید؟؟

مبلغ هر گرم طلا رو ضربدر گرم طلا کن ضربدر درصد اجرت کن میشه میزان اجرت واسه شما اینجا شده ۶ و خورده ای تقریبا

اگه طلا دست دوم باشه اجرت زیر ۱۰ درصده بهش کارمزد ام میگن هرچی مدل دار تر باشه درصد بالاتر میشه 

مبلغ طلا هر گرم ضربدر قیمت هر گرم هم میشه مبلغ واقعی خود طلا واسه شما ۳۱ شده حدودا

حالا این دوتا رو جمع کن مبلغ پرداختی میشه

مالیات هم همه نمیگیرن گول نخور اصلا حق ندارن بگیرن اگه بلد باشی ازت نمیگیرن