شما مشکلی که داری رو دو تا کنکور میخوای تمرکز کنی ...
خوب معلومه سردرگمی ...
من دقیقا شکستم تو کنکور از اونجایی شروع شد که گفتم یه فرصت دیگه هست !نبود ...کنکور به کنکورم برام بدتر شد شرایط با اینکه رتبه ها بهتر بود ،کنکور ۴۰۱ اولین کنکور جدیم بود ...با اختلاف خیلی کم از دست دادم همه چیز رو ،تایمی که خوندمم واقعا کم بود ،این مسئله رو سر کنکور ۴۰۲ هم خیلی زود اجرا کردم گفتم آخریشه ...
شما باید فقط رو کنکور ۴۰۴ تمرکز کنی وقتی میخوای کنکور بدی ...
اینکه فکر میکنی فرصت هست شما رو عقب میندازه ...من این مشکل رو تو دانشگاه هم درگیرش شدم به یه فرم دیگه ولی این ترم درستش کردم ...
یه چیزی رو بهت بگم ...وقتی وارد دانشگاه بشی شاید هیچوقت تجارب منو تجربه هم نکنی ...من هنوزم سراسر حسرتم که چرا حتی همون ۴۰۱ قبول نشدم یا زودتر ...الان هم سن ووسالای من تازه اینترن شدن ...من میبینم ...ولی باعث نمیشه ناامید باشم ،بیشتر تلاش میکنم ...وقتی از کسی خوشم میاد و ازم کوچیکتره ،مثل پتک سالهای عقب افتاده ام میخوره تو صورتم ...من هنوزم بعد از قبولیم میجنگم با این احساسم ولی باهاش کنار اومدم !کنار اومدن چیزیه که باید تمرین کنی ...اینا رو گفتم که بشینی کار رو برای ۴۰۴ تموم کنی ...واقعا این دوران تنها دغدغه ات رو بذار برای کنکورت ...من به خاطر اهدافم دغدغه ی مهاجرت داشتم ،دلار برام بولد شده بود الان اومدم دانشگاه اصلا توجه نمیکنم ،کلا برام بی معنی شده همه چیز ،میخوام بگم به اخبارم نباید توجه کرد ،تو اون جریان شلوغیا بود و استرس کنکور داشتم ولی باز با اون حال بدم میخوندم ...من بار ها شده بود شرایط ایده الی نداشتم ولی باز خوندم ...باید کنار بیای با همه چیز و هدفت برات مهم باشه