2777
2789
عنوان

تو خیابون تیکه میندازن میخندم

231 بازدید | 29 پست

بچه ها دست خودم نیست خندم میگیره بشگون میگیرم خودمو لبامو جمع میکنم اما دست خودم نیس مرض دارم بخدا بعد طرف فک میکنه من خوشم اومده مثلا😶🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به حماقتشون میخندی 

یا کلا از تعریف و‌تیکه خوشت میاد ؟؟

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چیا میگن که خنده داره؟

مثلا یکی میگفت کوچولوعه دلم میخواد بدزدمش

اصلا چیز خنده داره نیست اما نمیدونم چرا خندم گرفت بخدا دست خودم نیس دیوونه شدم 😶🤦‍♀️

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

به حماقتشون میخندی یا کلا از تعریف و‌تیکه خوشت میاد ؟؟

نه اصلا خوشمم نمیاد ناخوداگاهه

تو موقعیتایی که نباید بخندم خندم میگیره😶

خب اصلا بابت همین تیکه میندازن دیگ ...

ماهیت تیک انداختن اینه ی تیک بامزه بندازن دختره ک خندید مثلا شماره رو بدن بهش ... 

الانم باب دوستی باز شه ... 

ولی خییییییییلی رو خودت کار کن سففففت بشی

منم خندم گرفت تا تپیکتو دیدم😂

من دیوونه ام تو مجلس ختمم خدابیامرز مثلا چشما چپ بود عکسشو دیدم داشت خندم میگرف نمیتونم کنترل کنم اصلا