2777
2789
عنوان

خیلی منتظر کنکورم

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 71 پست
ریاضی با عرض پوزش از بقیه که نتونستم جوابشون رو بدم چون ریاضی اولین بار بود تو نی نی سایت راجبش دیدم ...

خیلی ممنونم ازتون حس خوبی گرفتم:))))))

دعا گوتونم عزیز ♡امبوارم به حاجتتون برسین :)

همونی که مثل دستاش سرد بود :)

خیلی ممنونم ازتون حس خوبی گرفتم:))))))دعا گوتونم عزیز ♡امبوارم به حاجتتون برسین :)

مممنونم خوشگلم 

عزیزدلم یه سوال شما برای فیزیک  و ریاضی از چخ منبعی استفاده می‌کردید و کلاس حضوری میرید یا آنلاین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من سال اول گوشیم کنار دستم بود

میگفتن بزار کنار

میگفتم نهه میخونم

برناممو تموم میکردم میرفتم بیرون و .....

ولی سال دوم عبرت گرفتم

گوشی رو از روز اول گذاشتم کنار 

تمام لوازم حواس پرتی من جمله مهمونی و فیلم و سریال و .... همه تعطیل

یه سال سختی کشیدم

اشکم هم دراومد

حتی عروسی نزدیک ترین بستگانم بود نرفتم و موندم خونه

چون سرم خورده بود به سنگ

میدونستم یه لحظه هم یه لحظه است

اون سال خدارو شکر نتیجه گرفتم

خیلی اذیت شدم

ولی می‌ارزید

مممنونم خوشگلم عزیزدلم یه سوال شما برای فیزیک و ریاضی از چخ منبعی استفاده می‌کردید و کلاس حضوری میر ...

من دبیرستانم فرزانگانه ( تیزهوشان) و معلمامونم عالین و کلاس مدرسه رو میرم چون خانوادم با عین دارایی منو کلاسی ثبت نام نکردن :)

آزمون هم مدرسه داره :)بورسیه آزمون قلمچییم♡

ولی خیر ببینن بچه های کلاسمون اونا آزمدن و کلاس انلاین ماز میرن و اکه کمک بخوان برام فیلمای کلاس ماز میفرستن

من دبیرستانم فرزانگانه ( تیزهوشان) و معلمامونم عالین و کلاس مدرسه رو میرم چون خانوادم با عین دارایی ...

و کتابکار ها مونم مهر و ماهه برای فیزیک ( نشر الگو هم میزنین)و حسابان هم نشر الگو هس و (خیلی سبز هم داریم واسه نهایی)

من دبیرستانم فرزانگانه ( تیزهوشان) و معلمامونم عالین و کلاس مدرسه رو میرم چون خانوادم با عین دارایی ...

خوب داروسازی  یا چشم پزشکی درمیای

تو که بورسیه قبول شدی میرفتی دا خوشگلم بیکاری

رشتم ریاضیههههههههههههه بیکارم وایییییی

خوب قشنگم بورسیه ات که قبول شده بودی میرعتی

نه بیکاری وجود نداره

اگه تو دانشگاه هم امتحان بورسیه بدی قبولت میکنن

چون به رشته ریاضی زیاد مشتاق خارج از کشور

عزیزم انسانی یا تجربی؟احساس کردم پرستاری یا مشاور

من تجربی میشه بگی؟🥲💔

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

با کیفیت بخون ...پشت اون آزادی بعدش یه خستگیه ،تو اون بازه تا نتایج بیاد رکورد خوابام شکسته شد اصلا ...

عزیزم من از کاربری قبلیم شما رو یادمه

کاری باهات داشتم

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چی بگم عزیزم انشالله از هرچی میخوای دربیای چون حقیقتا من وقتی یه چیزی به دلم بیوفته اتفاق میوفته دو ...

چرا همش افکار بد به ذهنت میفته

ای بی خبر از حال بیمارم  رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،