2777
2789
عنوان

چرا فقط من ازدواج نمیکنم ینی خاستگار نیست گرونیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1970 بازدید | 152 پست
همین ک فکر می‌کنی از من بالا ترین عزیزم یعنی هیچی نیستی وقتی چیزی در مورد کسی نمیدونی نمیتونی بشینی ...

ببین عزیزم فقط خط اولو خوندم دیگه هم برا من ریپ نزن

چون گفتی شوهری هستی و زندگیت فقط روی این تمرکزه و به هیجا نمیرسی مقایسه کردم که بدونی لزوما چون دنبال رابطه پاک و حلال آدم بی مصرفی نیستم

بازم اینارو بهم بگی بازم مقایسه های بیشتری میکنم

برامم مهم نیست از نظر تو کسی باشم یا نه خدا قبولم داشته باشه کافیه

درضمن شماهایی که بد ازدواجو میگید توی گناهای ما شریکید حالا دیگه خودت بشین برا خودت حساب کن تاحالا الکی الکی چندتا گناه پای خودت نوشتی

ینی چ

این سه روز اول خیلی مهمه اصلا دوران پریودی چون چاکراهای زن بازه تو این دوران اگر بره قبرستون هر چی دعا هست به خودش جذب میکنه توی قبرستون هم قربونش برم چقدر دعا دفنه جاهای خرابه هم همین طور جن هست حتی بیرون هم سه روز اول نباید بری که چله میفته برات 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تاحالا خاستگار خونمون راه ندادم بدونم طرز تفکرش چطوره ولی مطمئن باش خاستگار خوب به سطح تحصیلات و ...

من اصلا سطح تحصیلات تورو نگفتم

درمورد سطح تحصیلات خاستگارات گفتم

فکر نکن چون طرف دکتر بوده دیگه همه چی تمومه

گاهی اوقات با یه کارمند ساده خوشبخت تری تا یه دکتر با رفتار بد

سلام گلم من ۳۵ سالم داره تموم میشه راستش اگر دلت تنها باشه و نیاز احساسی داشته باشی واقعا سختت میشه ...

عزیزدلم باید ریشه یابی بشه این مسئله قطعا بی علت نیست سرانجام نرسیدن روابطتتون 

می‌فهمم آدم ها به نیاز عاطفی نیاز دارن ولی باید اصولی پیش برید اول اینکه فکر کنید که معیار هاتون چیه و بعد سعی کنید با آدم های رفت و آمد کنید ک معیار های خودتون توی اون ها ببینید مثلاً یکی میگه من معیاارم یک فرد مذهبیه قطعا باید مجالس و جاهای شرکت کنه ک چنین افرادی توش حضور دارن 

یا واقعا شاغل بودنتون و تویی اجتماع بودن تاثیر داره چون بخوایم بپذیریم یا نه جامعه الان طوریه ک باید دختر و پسر مستقیم همو انتخاب کنن و کم شده ارتباطات سنتی

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
شاید قسمت نبوده خودتو ناراحت نکن هرچند حق داری من شنیدم سوره احزاب خیلی جوابه بخون هر شب نتیجه میگیر ...

هر روز یس و الرحمن و حدیث کسا و ..... احزاب داخل کوزه خریدم 

راضی ام به رضای خدا اگه اینجوری دوس داره ولی کاش خدای رحمان اینجوری نخاد من دارن میمیرم واقعا از شکست های پی در پی