2777
2789
عنوان

چی کار کنم نامزدم متوجه بشه باید برام کادو بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 126 پست
خیر..ولی ۳۰سالمه...و ده سال پیش ک ازدواج کردم ۲۰سالم بود ۳۰ساله ک بدنیا نیومدم عزیرم! یعنی درک شرایط ...

عزیزم چه شرایطی منظورتونه؟

آیا اسی گف نامردش فقیره؟

یا شما پیش فرض ذهنتون رو اینه که نامزدش پول نداره بخره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
ازدواج کردی خودت؟شوهرت برات چیزی میخره؟

ده ساله متاهلم...خداروشکر هیچ چالشی نداشتیم باهم سر این‌چیزها...هروقت در توانش بود خریده سالها هم بوده نخریده و فقط تبریک گفته و من میدونم ک عشقش ب من کم نشده پس کادو برام چ اهمیتی داره

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کسی که هنوز خواستگاری هم نیومده توقع دارید براتون کادوی روز زن بخره؟!!!

حالا روز زن هیچی به کنار

ولی اینکه فقط یه بار گل گرفته براش نشانه خساسته 

دیگه یه گل که مناسبت نمیخواد هزینه ی زیادی هم نداره باید هرچند وقت بگیره

بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:                    زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑

عزیزم چه شرایطی منظورتونه؟آیا اسی گف نامردش فقیره؟یا شما پیش فرض ذهنتون رو اینه که نامزدش پول نداره ...

فقیر و پولدارش تو شرایط الان جامعه بخان عروسی و طلا و..‌بگیرن بااااید مراعات خرج اضافه رو بکنن مگ اینک آقازاده باشن...طلا و دلار رو ببین...کی دیگ راحت میتونه زندگی کنه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
قبول ندارم.من پدرم خیییییییلی مهربونه به رااااحتی برای مادر و خواهر و دختر و همسرش، پول که هیچی، جون ...

اره بابا ها بندگان خدا برا نسل قبلین زیاد بلد نیستن 

اما پسرای این دورو زمونه بلدن اخه

شاید اصن یارو پولدار باشه خسیس باشه اینا فقط میخان با آدم بحث الکی کنن

بله 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
فقیر و پولدارش تو شرایط الان جامعه بخان عروسی و طلا و..‌بگیرن بااااید مراعات خرج اضافه رو بکنن مگ ای ...

عزیزم من ازش توقع سرویس طلا نداشتم که 

یه شاخه گل میگرفت یه جاکلیدی چمیدونم ی چیز کوچیک 

فقیر و پولدارش تو شرایط الان جامعه بخان عروسی و طلا و..‌بگیرن بااااید مراعات خرج اضافه رو بکنن مگ ای ...

بابا کی طلا میخواد آخه 

دخترا با یه کادوی عروسک و یه چیز ساده هم خوشحال میشن 

می‌تونه ۴۰۰ تومن یه چیز بخره بذاره تو یه جعبه کادو قشنگ بده بهش 

اینا ماهی ۱۰ تومنم حقوق داشته باشه میتونه کنه اگه بخواد

ببین مشخصه میخای فقط بحث کنی کسی که دوست داشته باشه یکاری برات میکنه 

بعد شما نباید پسرای مردمو مثل شوهر خودت در نظر بگیری ایشون شاید برای این خانم خرج نمیکنه ولی عوضش با رفیقاش می‌ره اینو و اونور یا جاهای دیگ خرج می‌کنه  بعد اصلا یچیز کوچیک که قیمتش بالا نباشه که می‌تونه برا عشقش بخره خوشحالش کنه 

عزیزم من ازش توقع سرویس طلا نداشتم که یه شاخه گل میگرفت یه جاکلیدی چمیدونم ی چیز کوچیک

ببین بعضی مردها هم اینطوری ن که کادو رو فقط طلا و چیزای گرون میدونن. و خب الان که رسمی نیستید، اینا رو فعلا نمی‌خواد بخره. پس هیچی نمیخره 

کلا بیشتر دقت کن خسیس نباشه فقط.

وگرنه اگر فقط بلد نباشه، یاد میگیره. یاد نگیره هم مهم نیست خیلیا بلد نیستن. به خدا تو زندگی فقط مهم اخلاقه