ده ساله متاهلم...خداروشکر هیچ چالشی نداشتیم باهم سر اینچیزها...هروقت در توانش بود خریده سالها هم بوده نخریده و فقط تبریک گفته و من میدونم ک عشقش ب من کم نشده پس کادو برام چ اهمیتی داره
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
عزیزم چه شرایطی منظورتونه؟آیا اسی گف نامردش فقیره؟یا شما پیش فرض ذهنتون رو اینه که نامزدش پول نداره ...
فقیر و پولدارش تو شرایط الان جامعه بخان عروسی و طلا و..بگیرن بااااید مراعات خرج اضافه رو بکنن مگ اینک آقازاده باشن...طلا و دلار رو ببین...کی دیگ راحت میتونه زندگی کنه
خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
فقیر و پولدارش تو شرایط الان جامعه بخان عروسی و طلا و..بگیرن بااااید مراعات خرج اضافه رو بکنن مگ ای ...
ببین مشخصه میخای فقط بحث کنی کسی که دوست داشته باشه یکاری برات میکنه
بعد شما نباید پسرای مردمو مثل شوهر خودت در نظر بگیری ایشون شاید برای این خانم خرج نمیکنه ولی عوضش با رفیقاش میره اینو و اونور یا جاهای دیگ خرج میکنه بعد اصلا یچیز کوچیک که قیمتش بالا نباشه که میتونه برا عشقش بخره خوشحالش کنه