2777
2789

شوهرم و شوهر خاله اش میخوان زمین بخرن ولی چون دو تاشون شغلشون چیز دیگه است و صفر تا صد کار رو میخوان بسپارن به پدر شوهرم از جواز تا ساخت و غیره 

امشب شوهر خاله شوهرم که میشه باجناق پدرشوهرم به شوهرم گفت بیا سند رو ششش دنگ به نام بابات کنیم که همه چی دست خودش فقط ی دست نوشته قولنامه بنویسیم که  سه دنگ سه دنگ این زمین مال ماعه 

ولی من به شوهرم میگم سند سه دنگ سه دنگ به نام تو و شوهر خاله ات باشه ولی وکالت کاری به پدرت بدید 

شوهرم میگه زشته وقتی باجناقش این حرفو زده پسرش بگه نه ولی من میترسم از کجا معلوم اون همه پول رو بعد هزار سال پدر شوهرم فوت کرد بین شوهرم و برادرش داستان نشه ادم به چشمای خودشم نمیتونه اعتماد کنه چه برسه برادر اینا من هزاران بار دیدم خواهر برادر حق همو خوردن 

چرا چیزیو چه که پولشو ما داریم میدیم به نام پدر شوهرم باشه در حالی که میشه وکالا کاری داد. 

ادم نقد رو ول کنه بچسبه به نسیه 

بعد شوهرم میگه تو خیلی بدبین و مادی هستی مگه چی میشه به نام پدرم باشه بعدشم به من میرسه برادر من میدش به من میدونه که این مال. من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طرز فکرت درسته آینده آدم به مشکل میخوره 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

من طلا فروختم دادم پدر شوهرم خونمون عوض کرد قبلی به اسم خودش بود گفتیم این میزنه به نام شوهرم، قشنگ برده زده به اسم کوفتی خودش 

الانم الکی میگه هر وقت بکین میزنم به نامتون 

موافقم باهات

من یه خواهر برادرایی دیدم که سر تقسیم ارث افتادن به جون هم ...

چرا آدم همچین ریسکی کنه آخه...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من یه نفر رو میشناسم انقدرررررر   خودشو کشت تونست نصف مهریه ش رو بگیره....

بعد پولشو داد دست عموش که تو کار ساختمون بود که بعد یه سال خونه بده بهش ... همه ام می‌دونستن...   

بعد عمو مرد بچه هاش گفتن مدرک بیار...  اصلا همچین چیزی نبوده و .....