2777
2789
عنوان

چی کار کنم نامزدم متوجه بشه باید برام کادو بخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 126 پست
رل نیست بچه ها خاستگارهههههههههفقط چون پدرش پاشو عمل کرده بود صبر کردن یکم بهتر بشه بعد بیان خاستگار ...

اینجا آدمو دیوونه میکنن یکی به خواستگار میکنه پارتنر یکی به رل میگه خواستگار...هنوز که نیومده خواستگاری هر وقت اومد بگو خواستگار...والا خوبه ما هم اول خواستگاری میگفتیم روز دختر برام کادو بیار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فازم اینه ک تا اسمتون تو شناسنامه طرف نرفته توقعات بیجا نداشته باشین تو این گرونی پسرا بیچاره گناه ن ...

به نظر میاد شما یا پسر داری موقع ازدواجشه 

یا برادری چیزی

اما اینقد خودتونو به آب و آتیش نزنید چون پسری ک دختری رو دوس داشته باشه همه تلاششو میکنه وقت و بی وقت با کادو یا گل یا هر چیزی خوشحالش کنه 

حرف اسی هم اینه توقع عشق بیشتری رو داره

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

من عقد بودم سال اول عقد بهش گفتم روز زنه چی میخری.گفت مگه تو زنی😂گفتم خو بی خیال.عروسی کردم بهش گفتم روز زن و مادره چی میخری.گفت مگه تو مادری😁بچه دار شدم گفتم چی میخری گفت هیچی.فقط تبریک گفت😂البته توی این نخربدن ها بی پولی هم بی تاثیر نیستا

داداشت مثل داداش من ولخرجه.منم همسرم مقتصده.این دوتا ویژگی ، فقط دوتا ویژگی ساده نیست. کلللللی چیز پ ...

اتفاقا داداشم خیلی اینده نگره 

ولی از همون اول دختره گفت دلم درد میکنه رفته بود کلی خوراکی براش خریده بود 

میگفت شاید پریوده 

برا منم میخره همیشه ولی این پسره یکم گیج میزنه😂

یبارم گفت من تاحالا برا کسی هدیه نگرفتم 

میگم شاید بلد نیست 

به نظر میاد شما یا پسر داری موقع ازدواجشه یا برادری چیزیاما اینقد خودتونو به آب و آتیش نزنید چون پسر ...

ن پسر دارم ن برادر...فقط یکم وجدان دارم

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
همه مردا کادو خریدن بلدن فقط خودشون تشخیص میدن برا کی بخرن

قبول ندارم.

من پدرم خیییییییلی مهربونه به رااااحتی برای مادر و خواهر و دختر و همسرش، پول که هیچی، جونم میده. ثابت کرده ها،

ولی اصصصلا هیییییچ وقت برامون کادو نخریده. باید بگی فلان چیز تا بخره. فقط گل بلده بخره اونم گااااهی اونم یه شاخه...

ن پسر دارم ن برادر...فقط یکم وجدان دارم

متولد ۶۶ هستید؟

اگه اره خودتونو با یه دختر ۲۰ ساله مقایسه نکنید

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
متولد ۶۶ هستید؟اگه اره خودتونو با یه دختر ۲۰ ساله مقایسه نکنید

خیر..ولی ۳۰سالمه...و ده سال پیش ک ازدواج کردم ۲۰سالم بود ۳۰ساله ک بدنیا نیومدم عزیرم! یعنی درک شرایط طرف انقد سخته ک چون ۲۰سالته باید اصلا درک نکنی؟ 

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه