2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5255 بازدید | 240 پست
پاشو برو درستو بخون کنکورتو بدهبرو دانشگاه خفنبرو سرکار بعد برا خودت ده تومان لوازم آرایش بخرآفرین ک ...

چشم عباس اقا

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب میدونم چقدرهو میدونم چقدر توان پس انداز داشتهو الان میگه ندارم

به نظرم درکش کن سخته من خودم تازه ازدواج کردم بخدا من چمدان اینا نخریدم لوازم ارایش اینا هم برا هروس نخریدم  خودمون سختش میکنیم تازه من همسرم درامدش خوب بود ولی نخریدم سرمایه گزاری کردیم الانم فسط قرض فروان داریم ولی برا اینده مونه الان ۲۰ تومن کارمندی واقعا کمه پس درک کن خودتو درگیر رسم سومات الکی نکن 

همه جای دنیا رسمه زن و مرد پا به پای هم برای ساختن زندگی تلاش می‌کنند

اینکه درست ولی خرید چمدون وظیفشه

همون‌طور ک وظیفه ماس برا اون بخریم

به نظرم درکش کن سخته من خودم تازه ازدواج کردم بخدا من چمدان اینا نخریدم لوازم ارایش اینا هم برا هروس ...

نمیتونم کوتاه بیام🤷🏻‍♀️

چشمو رو همه چی بستم

رو لباس خوب

رو گوشی

رو عروسی

دیگه چیکار باید کنم ک نکردم؟

شما ک میدونید شرایط چجوریه از نظرتون بعد عروسی با این حقوق ک فقط ۱۲ تومنش میمونه ۶ هم وام ازدواجمونه

یچی حدود ۷/۸ تومن در صورتی افزایش داشته باشه برامون میمونه

من با این حقوق میتونم زندگی کنم و لباس و وسایل ارایشی بخرم؟😔

هر چی بخرم ازین سره بعدا دیگه هیچی نیس

به نظرم درکش کن سخته من خودم تازه ازدواج کردم بخدا من چمدان اینا نخریدم لوازم ارایش اینا هم برا هروس ...

نمیتونم کوتاه بیام🤷🏻‍♀️

چشمو رو همه چی بستم

رو لباس خوب

رو گوشی

رو عروسی

دیگه چیکار باید کنم ک نکردم؟

شما ک میدونید شرایط چجوریه از نظرتون بعد عروسی با این حقوق ک فقط ۱۲ تومنش میمونه ۶ هم وام ازدواجمونه

یچی حدود ۷/۸ تومن در صورتی افزایش داشته باشه برامون میمونه

من با این حقوق میتونم زندگی کنم و لباس و وسایل ارایشی بخرم؟😔

هر چی بخرم ازین سره بعدا دیگه هیچی نیس

بخدا فشار چیه ما تو ی شهریم ک طلا ارزش زن رو مشخص میکنه همین دیروز مامانش با خنده میگفت دختر فلانی ک ...

عزیزم میدونم چی میگی منم قبلا وقتی ازدواج کردم یه سرویس ۵۷ گرمی و ۶۰ گرم النگو برام خریدن و خرید عروسی و همون چمدانا که میگیو کامل گرفتم که به پول الان شاید یه میلیارد خرجم کردم و وظیفشون بوده و کار زیادی نکردن ....

ولی الان اوضاع فرق داره واقعاااا فرق دار میدونی چرا ؟چون امون سرویس ۵۷ گرمی که الان شاید ۴۰۰ میلیون پولش باشه اونموقع ۱۰ میلیون شد و حقوق شوهرمم ۴ میلیون بود یعنی با سه ماه پس انداز میشد اون خرجارو کرد....

ولی الان واقعا هم رو پسرا برا خرید طلا و خرج عروسی فشار هست و هم رو دخترا برا جهاز و عقد و... بنابراین دیگه بایدی وجود نداره و دو طرف باید همو درک کنن چون تورم بشدت بالاست و پسر بنده خدا هم مقصر نیست و با حقوق ۳۰ تومنی نمیدونه به کجا برسه...

نه که فقط شعار بدم ،چون من جدا شدم از همسر سابقم و ایندفعه بخوام اگه یه روزی ازدواج کنم مطمئن باش دیگه خودمو با دخترا ی فامیل مقایسه نمیکنم و سطح توقعمو با درامد طرفم و توانایی هاش میزان میکنم ،که هم به خودم فشار نیاد و هم به طرف مقابل..

و اینم بدون که زرق و برق و تجملات اگه باهم دلاتون یکی نباشه خوشی نمباره مهم اینه که تفاهم داشته باشین و همو درک کنین....

یجاهایی کوتاه بیا و از اونم بخواه که درعوض برا جهاز سخت گیری نکنه...

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
واقعاده میلیون واس لوازم آرایشی ولباس زیر؟؟؟مگ میخای لباس زیرولوازم آرایش طلابگیر ی زیادسخت نگیر

لباس زیر لباس راحتی و ...

فقط همینا نیست ک

بخدا کمه شکا دستتون تو خرج نیس

بابا ی سوتین ساده الان ۳۰۰ تومنه

وسایل ارایشی مضخرف ترین مارکا اونم از با سلام ک مفته شد سه تومن با چمدون چهار تومن

عزیزم از رفتارت معلومه هفده سالته بنده خدارو تو منگنه گزاشتی نمیتونه یه کمربندم واسه خودش بگیره چمدون رسمه یعنی چی هرکس اندازه وسعش بخره مگه بامردم قراداد بستی چی داخل چمدون بزاری

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عزیزم میدونم چی میگی منم قبلا وقتی ازدواج کردم یه سرویس ۵۷ گرمی و ۶۰ گرم النگو برام خریدن و خرید عرو ...

خانوادش قول دادن کمک کنن ولی دریغ از هزار تومن

الان زیرشو کشیدن

ب برادر نامزدم کمک کردن اون عقده و چند ماه دیگه عروسیشه

نامزدم جوگیر شده گفته من کمک نمیخوام باز ب اون کمک کنید

من اومدم قید عروسیو زدم ک ب این اقا فشار نیاد

اون خودش شرایطو جوری چید ک فشار بیاد فهمیدم هر چی کوتاه بیام اون راحت تره دیگه کوتاه نمیام

اگه از اولم کوتاه نیومده بودم نمیگفت ب اون کمک کنید من نمیخوام

فک کنید علنا اومد گفت ب بابام گفتم مهرسا دختر بسازیه من پول نمیخوام چقد من خرم

عزیزم از رفتارت معلومه هفده سالته بنده خدارو تو منگنه گزاشتی نمیتونه یه کمربندم واسه خودش بگیره چمدو ...

خواستن قول و وعده الکی ندن!

ب من گفتن دویست میلیون کمکش میکنن ولی نکردن

خودش گفت بهترینا رو برات میخرم ولی من هیچ بهترینی ندیدم

هیچی نگفتم ک بهش فشار نیاد 

کسی نیست ک بهم نگه چرا برات گوشی نخریده منم بهش غیر مستقیم گفتم گفت ندارم!

مردم ایفون میگیرن من گفتم ب ی شیائومی ساده هم راضیم ک همونم میگه ندارم

من گفتم عروسی نمیخوام بگیرم ک فشار نیاد بهش 

من قید هزاران هزار چیزو زدم و حتی راجبش حرفم نزدم ک ناراحت نشه

اینم نتیجش...