2777
2789
عنوان

چ واکنشی نشون بدم نسبت ب حرفای نامزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 5340 بازدید | 240 پست
خانوادش قول دادن کمک کنن ولی دریغ از هزار تومنالان زیرشو کشیدنب برادر نامزدم کمک کردن اون عقده و چند ...

عهه عجببب پس داره سواستفاده میکنه بگو حق ندارین فرق بذارین

شغلش چیه؟

حس کردم ماموره

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
باهم دیگه توافق کنید هیچکدوم نگیرید فشار به هم دیگه میارید حتما اونم استقبال می کنه

نه نمیشه🥲

اصلا بحث رسم و رسوم رو ک بزاریم کنار

حساب کردم بعد عقد در صورتی ک افزایش بخوره حقوقشون 

کلا برامون نهایت ۷/۸ تومن میمونه 

از نظرتون من الان نخرم بعدش میتونم بخرم؟😔

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواستن قول و وعده الکی ندن!ب من گفتن دویست میلیون کمکش میکنن ولی نکردنخودش گفت بهترینا رو برات میخرم ...

خب از شوهرت دوستانه سوال کن چرا پولی که قرار بوده کمک کنن نمی‌دن بهمون ببین چی میگه

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

عهه عجببب پس داره سواستفاده میکنه بگو حق ندارین فرق بذارینشغلش چیه؟حس کردم ماموره

اونا ک خواستن بدن

خود خرش گفته نمیخوام

والا مامانش ی تار موی منو ب اون عروسه نمیده

ولی نامزدم خودش....

میگه نمیخوام زیر بار منت باشم

خب از شوهرت دوستانه سوال کن چرا پولی که قرار بوده کمک کنن نمی‌دن بهمون ببین چی میگه

بهش گفتم

گفت ندارن ک بدن!

هر روز حرفاش عوض میشه

خانوادتن همینن

اونا ک خواستن بدنخود خرش گفته نمیخواموالا مامانش ی تار موی منو ب اون عروسه نمیدهولی نامزدم خودش....م ...

والا تو این زمونه با این تورم کمک پدر ومادر نعمته منت چیه آخه وظیفه پدرمادراس وقتی دارن کمک کنن حالا چرا جوگیرشده خدا داند

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

والا تو این زمونه با این تورم کمک پدر ومادر نعمته منت چیه آخه وظیفه پدرمادراس وقتی دارن کمک کنن حالا ...

هستید عکس پیامای الانشو بزارم؟

البته برا الانم نیس برا یخوره قبله

اونا ک خواستن بدنخود خرش گفته نمیخواموالا مامانش ی تار موی منو ب اون عروسه نمیدهولی نامزدم خودش....م ...

بهش بگو زیر بار منت نرفتن زمانی ارزش داره که بتونی جلو من و خانوادم سربلند باشی، نه که مدام از سر و ته تمام خرجا بزنی!!!

و اینکه بگو من با تبعیض نمیتونم کنار بیام اگه خانوادت از الان فرق بزارن تا اخر میخوان منو کوچک کنن پیش اونیکی عروس.....

بگو تو راضی میشی فردا بابای من بین من و خواهر برادرام فرق بذاره و از حب من بزنه به اونا بده

من سرونازم🌷                                                              خوشم میاد ریپلایم کنید🌷                                                     اگه این یکسال اینده بی خطر و رو دور تند بگذره کمی اروم میگیرم💜
بهش بگو زیر بار منت نرفتن زمانی ارزش داره که بتونی جلو من و خانوادم سربلند باشی، نه که مدام از سر و ...

جالب اینه من عروس عزیزه ام🤦🏻‍♀️

چیزی نیس ک من بگم خودشونم علنا میگن 

حتی جلو اون عروس

والا براش مهم نیس میگه خب داش خواسته ب خواهرت کمک کنه ب ما نه

متوجه شدم دلم براش سوخت یکم وقت بده برات پول جمع کنه

مامانمو چیکار کنم

بخدا من صب مامانم گفت بهش بگو

گفتم نداره

گفت غلط میکنه نداره چرا زن خواست

داره نمیخواد خرج تو کنه

بخدا من دوسش دارم من با هیچیش حاضرم زندگی کنم