2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 12852 بازدید | 217 پست
شوهرش پول اجاره کردن خونه هم نداشتهتو شرط بندی بقیشم داده رفته

چقد رو داره خودش به عنوان مرد هیچکدوم از وظایفش اصلیشم انجام نمیده ادعاش گوش همه رو کر کرده واقعا بارداری و شیردهی دندونارو خراب میکنه خدا آدمو تو هیچ برهه ای گرفتار آدم قدرنشناسو بی درک نکنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیزاره که بابا... خیلی عوضیه خودش و مادرش جفتشون بد دل و شکاکن

وقتی دیگه شما رو نمیخواد دیگه غیرتی شدنش چیه بد دل بودنش چیه. چقدر عوضی هستن. اینجور آدما خودشون اینکاره ان همه رو عین خودشون میبینن

چقد رو داره خودش به عنوان مرد هیچکدوم از وظایفش اصلیشم انجام نمیده ادعاش گوش همه رو کر کرده واقعا با ...

🥲🥲 واقعا درست میگی

کاش حداقل شرمنده و قدردان بود

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی دیگه شما رو نمیخواد دیگه غیرتی شدنش چیه بد دل بودنش چیه. چقدر عوضی هستن. اینجور آدما خودشون این ...

من نمیدونم این مردهایی که زنشون نمی‌خوان چرا مثل آدم طلاق نمیدن بعد برن سراغ یکی دیگه

🥲🥲 واقعا درست میگیکاش حداقل شرمنده و قدردان بود

میدونی هرجور شده خانوم باید خودش دس بکار شه دیگه چیکار کنه ایشونم با سرکار رفتنش میتونه هم خودشو تامین کنه و مشکلاتش حل شه اعتماد بنفسش بره بالا ترجیحا کارش خونگی باشه که قطعا عزت نفسش هم حفظ میشه و هم شوهرش تحقیر میشه که اون با مردونگیش کاری نکرد و خانوم مجبور شد بره سرکار بدم میاد از آدمایی که فکر قبل دهن باز کردن نمیکنن 

چقدر عوضی تو خونه بابات که دندونات خراب نشد به خاطر بارداری بوده به خاطر 9 ماه زحمت بچه ی یه مرد بی لیاقت. بلد از اونم دوران شیردهی. خدا ازش نگذره. ببین به خاطر خیانتش انشالله خدا تاوانشو بهش میده یه جوری ضربه شو بخوره خودش نفهمه از کجا خورده

بخدا شبا رو به پسرم میخوابم دیگه دیشب خوابم گرفته بود زود.چجوری انجام بدم خداخیرت بده بگو شاید تاثیر ...

پیازو خورد کن بریز تو یه ظرف آب بریز بزار بجوشه به بخارش صورتتو بگیر نفس بکش هروز قبل خواب آب نمک قرقره کن 

چطور میخواد جلوی کار کردنتو بگیره ،چرا وایمیستی که اون بهت اجازه بده یا نه  اگه شرایط یه زندگی معمولی برات فراهم میکرد باز یه چیزی ،شما بخوای پرستاری از سالمند بری از صبح تا عصر ۱۲ الی ۱۵ تومن میگیری 

این قرصم برای عفونت سینوس به من داد دکتر که کامل خوب شدم از داروخونه سوال کن اگه خوب بود بگیر قیمتی ...

عزیزم توام سینوزیت داشتی بینیت میگرفت؟ 

امروز میرم بیینم چی میگه  داروخونه ایه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

برو حداقل بیمه سلامت شو هژینه نداره

داشتیم بابا قبلا رایگان بود الان شده سالی یه تومن

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹