2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من عاشق پسرم دعا کنید گیرم بیاد

انشالامن تازه ده روزه ی عروسکشوبه دنیااوردم منم پسردوست داشتم خیلی نذرونیازکردم تاپسربشه البته من عاشق دخترم ولی چون دوتادخترداشتم وبه پسرمیخاستم جفت شن

اگه براخودت که نمیتونی ولی من باردار بودم همعروسم اروم که من نفهمم نمک ی ذره ریخت رو موهام من بعد چند دقیقه دست کشیدم به دماغم گفت بچت پسره واقعا راست راسته من برا چند نفر انجام دادم 

من تست کلم قرمزوجوش شیرین دوتاش درست بودالان چن ماهی علائمتوبگو

من 5 هفتمه 

خواب آلو شدم از تمیزی خوشم میاد اما کار نمیکنم زیاد میترسم و خسته میشم 

علاقه به شوری دارم شیرینی و ترشی خیلی نمی‌خورم بدمم نمیاد عاشق پفک و لواشک شورم😂 

زیر چشم چپت رو نگاه کن اگه مویرگ v شکل دیدی پسره و u شکل دخترسر هر دو بچه هام این درست بودهو اینکه ت ...

من دوقلو باردارم ده هفتمه الان نگاه کردم دقیقا چشم چپم V داره خیلی برام جالب بود واقعا درسته؟😐