2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 12852 بازدید | 217 پست
همش میگه خونه باباتم همین بودی

اتفاقا عکس چشم ابروتو دیدم خیلی هم قشنگه .ببین شوهرمنم خیلی از قیافم ایرادمیگرفت رفتم ارایشگاه ی خانومی پرسید خودت قشنگی شوهرتم قشنگه؟من چون شوهرم همش ازم ایرادمیگرفت فکرمیکردم قشنگ نیستموتعجب کردم بعداز یه روانشناس شنیدم ادما برای اینکه طرفو کنترل کنن واعتمادبه نفسشو ازش بگیرن سعی میکنن ازش ایرادبگیرنو تحقیرش کنن ولی تو همیشه باید خودتو تحویل بگیریو اعتماد ب نفس داشته باشی وقتی شوهرت گفت زشتی میگفتی اتفاقا دیروز ی خانمی منو دید بهم گفت مثلا ابروهات چ قشنگه من رفتم کاشت کردم مث تو نشده وقتی شوهرت باز خاست سرکوبت کنه بگو نمیدونم خانومای دیگه از چهرم تعریف میکنن ولی شوهرم برعکسه .هرچیه خودت خودتو تحویل بگیرو تواینه ب خودت انرژی مثبت بده تا وقتی خودت خودتو قبول نداشته باشی دیگرانم قبولت ندارن .بوی دهانت هم حتما شبا با دهانشویه یا نمک ابلیمو پونه یا هرچیزی ک دهنتو خوشبو کنه بشور خیلیا ب بوی بد دهن حساسن

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
اتفاقا عکس چشم ابروتو دیدم خیلی هم قشنگه .ببین شوهرمنم خیلی از قیافم ایرادمیگرفت رفتم ارایشگاه ی خان ...

ممنون عزبزم خیلی لطف داری. من اخه مجردم بودم اعتماد بنفسم خیلی پایین بود یعنی همیشه تو جمع دوستام فک میکردم زشت ترینم یا سنم رو کسی میپرسید باورش نمیشد فک میکرد ۱۰ سال کوچیکتر میگم الان شوهرم اون حس رو بهم میده که انگار ازش بزرگتر نشون میدم چون هی میگه فلانی میاد میگه اصلا بهت نمیخوره زن داشته باشی چه برسه بچه یا میگه یبار دوستش عکس پسرمو شوهرمو دیده بود گفته بود داداشته؟ خلاصه اعتماد بنفس داره برعکس من...

من دیگه برام مهم نیس نه حرفاش نه بی محلیاش با بچمو درساش و بافتن سرم گرمه

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مریم جون امیدوارم حالت خوب باشه نمیدونم کاربری چندمته و منم چندمین باره بهت پیام میدم گله میکنم، تنها مشکلی که در مورد تو وجود داره فقط یه چیزه،من خودمم تازه کشفش کردم ، تو خودتو رها کردی هیچ ارزشی برای خودت قائل نیستی، فکر میکنی اولویت با اشخاص دیگه زندگیته پسرت، شوهرت، برادرت، پدرت، مادرت، تو خودتو دوست نداری هیچوقت نداشتی بخاطر همین برای بقیه اطرافیانت هم دوست داشتنی نیستی اگه داستانات واقعیه بهترین کار اینه خودتو پیدا کنی در حق خودت اینقد بد نباشی دختر کوچولوی وجودت نیاز به محبت و دوست داشته شدن داره همه محدودیت‌ها و فکرای بیهوده که تو ذهنته بریز دور از همه کسایی که ناراحتت میکنن صرفه نظر کن، فکر نکن تو فقط یه مادری که نیازه تا آخر عمرت حمالی بچتو کنی و همه جوره بخاطرش بسوزی و بسازی پس خودت چی، همه کسایی که دیدم خوشبخت و خوشحالن اولین چیز مشترک بین همشون اینه اونا خودشون رو دوست دارند توهم خودتو دوست داشته باش و راهتو پیدا کن هیچوقت برای شروع دیر نیست امیدوارم تاپیکهای آینده ات در مورد حال خوشت و انرژی و مثبت باشه و از غم و غصه و نداری عبور کنی 

ممنون عزبزم خیلی لطف داری. من اخه مجردم بودم اعتماد بنفسم خیلی پایین بود یعنی همیشه تو جمع دوستام فک ...

ببین اول باید باید خودمون خودمونو قبول داشته باشیم تادیگران قبولمون داشته باشن اینا مربوط ب قانون جذب میشه حتما بزن گوگل و راجعبش مطالعه کن هرچی خودمون ب خودمون بیشتر احترام بزاریم احترام بیشتری جذب میکنیم بعدم من از عکسای نصف نیمه ک ازت دیدم اتفاقا سنت کم بنظرمیرسیده سعی کن روی باورات کارکنیو اول خودت خودتو باورداشتی باشی اینا همش مربوط ب قانون جذب میشه عزیزم بهت پیشنهاد میکنم حتما راجعبش مطالعه کن عزیزم رو زندگی من خیلی تاثیر مثبت داشت

بهش بگو تا زمانی که دندونام درست نکنی به سمتت میخوابم حالت جا میاد دلیلشم برا خیانت چرت بود واقعا بع ...

چون خودش باورداره ک ظاهرش طوریه ک مردش حق داره خیانت کنه پس این اتفاق براش میفته .من شوهرم بهم خیانت میکرد بعد فهمیدم طبق قانون جذب چون خودم باورداشتم ک اکثرمردا اهل خیانت هستن این اتفاق بلرن افتاد.این خانمم باورداره ک دوسداشتنی نیس اول باید خودش خودشو دوسداشته باشه