2777
2789
عنوان

شوهرم گفت شبا روتو بکن اونور بخواب

| مشاهده متن کامل بحث + 12859 بازدید | 217 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادت چطورن؟

اونام میبینن خب ناراحت میشن . بخدا عکسای عقدم هست تو چندتاش خندیدم دندونامو میبنم حسرت میخورم

همش تو بارداری داغون شد

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

شاید باورت نشه ی پیش دستی پرتقال روپاتختی کنار تختمون بود دیشب خابیدیم صبح بلند شدم موقع نماز شوهرم توخواب بالشت منو سریع برداشت بغل کرد گفتم یاابلفظ این چیه چاقو میوه خوری زیر بالشت من بود 🫠🤭🤭😐😑😑😑

گفتم قصد جونمو کردی؟ میگه شایدم تومیخواستی منو بکشی 🫠

میگفت انقدر خواب دیدم دیشب خواب میدیم دونفروکشتم خاک کردم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

نمیزاره که بابا... خیلی عوضیه خودش و مادرش جفتشون بد دل و شکاکن

اشتباه میکنن مدام داره ایراد میگیره دیگه غیرتش واسه چیه کار خونگی چی؟؟؟جواب همچین مردی اینکه انقد به خودت برسی و بی محلش کنی بترکه از حسادت و از دست دادنت 

باورم نمیشه نشستی باش زندگی‌ میکنی

از وقتی هم که اومدیم خونه مادرش دیگه بدتر احساس حقارت میکنم...

لطفا برای سلامتی بابام دعا کنید🙏. با سن بالاش دستفروشه و تو سرما گرما گوشه خیابون لیف و اسکاج میفروشه. خدایا خودت مراقبش باش🤲.. خدا همه باباهارو حفظ کنه و روح اونایی که آسمونی شدن شاد باشه🙏🌹

دوستان بیخشید نتونستم جواب خیلیاتونو بدم من برم سرمشقای بچه رو بدم میام میخونم ...

شاید حرفم برات سخت و سنگین بیاد اما دیدم خانمایی تو شرایط شما بودن 

و رفتن سراغ همین کارها خدماتی و چقدر زندگیشون عوض شده و چه امکاناتی برای بچشون فراهم کردن 

شوعرتو راضی کن اون ببینه پول درمیاری دست وپاش شل میشه رضایت میده