2777
2789

دو نفر ادم تو زندگیم سم خالصن کنارشون خیلی اذیت میشم یکیشون زود زود نمیبینم دعا کنید خدا حاجت روام کنه اون چیزی که خواستم بهم بده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کاری کنی تاثیر منفیشو میذاره همونطور که یکی بهت بگه چقدررر چشمات گیراست تااااا ماه ها احساس زیبایی میکنی

کاربر جدید نیستم از ساله ۹۷ از بودن در کنار دوستان گل نی نی سایتی لذت میبرم.        متاسفانه کاربری قبلیم از دسترس خارج شد

اصلا بهش اهمیت نده..اینجوری شبیه دوتا سگ هستن که دارن پارس میکنند... من یه دوست پزشک داشتم تو یک گروه دونفر میخواستن حرص این و دربیارن از حسادت و.. این اصلا محل سگ نمیداد چون هدف های مهمی داشت حتی حرفای بدی زدن این محل نداد بهشون..الان دوست پزشکم رفته انگلیس اون دوتا احمقم تو شرکت خصوصی برای 8 تومن دارن کار میکنند

اصلا بهش اهمیت نده..اینجوری شبیه دوتا سگ هستن که دارن پارس میکنند... من یه دوست پزشک داشتم تو یک گرو ...

آخ گفتی

کاش منم بی محلیش میکردم

شوهر صابکارم یه روز زیر لب وز وز کرد که خانمم زیاد بهت تذکر داده😐

خیلی حرصم گرفت چون دستام پینه بسته بود از بس طی شسته بودم، کلیه هام درد گرفته بود از بس اونجا سرد بود و یه سرویس بهداشتیم نداشت و زیر بار نمیرفتن

گفتم کی به من تذکر داده؟! .. و بحث بالا گرفت

بیشرف پدرمو دید جلو پدرم گفت آره دخترت نازپروده س و دست به سیاه سفید نزده😐

آخرشم داشتم میومدم تهدید میکرد پلیس میارم در خونه ت

خیلی دلم شکست مث یه دزد باهام رفتار شد😭

الان با خودم میگم کاش محل سگ بهش نذاشته بودم

نه واس اینکه سر کار کوفتی میموندم

واسه اینکه یه ماهه تموم صبح تاشب حرص نخورم بابت حرفاشون😭

پشت هر کاربری یه قلب هست❤
آخ گفتیکاش منم بی محلیش میکردمشوهر صابکارم یه روز زیر لب وز وز کرد که خانمم زیاد بهت تذکر داده😐خیلی ...

عزییییزم..چه قدر کارتون سخت بوده..میتونم بمرسم چیکار میکردید چند سالته ؟ 

دقیقا بهترین روش کم محلی هست... اصلا حرص نخور اون احمقا خودشون میدونن خقیقت چیه.. تو بخوای باهاشون بحث کنی توصیح بدی خودس میدونه  حقیقت و ..ولی به نفعشه که خودش و به اون راه بزنه و چون داره دروغ میگه با ارامش هر حرف مفتی میرنه ولی تویی که حق با هست حرص‌میخوری... اینجور وقتا یا باید خیلی خیلی سلیطه باشی و جواب بدی که این سلیطه ها هم خودشون کلی انرژی میذارن و وقتش و انرزی باید بزارن.. و بهترش این هست اصلا جواب ندی البته  اگه جایی لازم بود خواستت و محکم بگی ولی حرف مفت و تحقیر و اینارو جواب نده