گیر کردم بین دو راهی.....نمیدونم چیکار کنم....خانواده ام اصلا درکم نمیکنن و زندگی باب میل من نیست... مث بچه ۷ ساله بامن برخورد میکنند....دانشجوی ارشد هستم
میخوام برم خوابگاه بمونم و یه پیشنهاد ازدواج موقت دارم...آدم خوبی هست....به نظرتون قبول کنم...؟ذهنم خیلی درگیره...
روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️🩹
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
میگه حسین از زنش نفرت داشت!!!🥴اخه احمق فک کردی زن وبچه شو ول میکنه عاشق تو میشه ؟عاشق دختر مردم! که ...
کدوم آدم متاهلی میاد بگه عاشق زنمم ولی تو هم باش؟؟؟؟؟؟ خوبه بذار یکی دیگه باهاش بازی کنه . اینم که ظاهرا فقط هدفش اینه یکی خرجش کنه . انتخابش بازاره آزاده نه زندگی شرافتمندانه
نه آخه خانومش سرطان داشت و خیلی بداخلاق بود...زن دوم شدن رو قانون و شرع اجازه میده
همیشه شرعو قبول داری یا فقط وقتایی که میخوای هرزگی و خراب بودن رو توجیه کنی؟ برو دیگه برو به زندگی شرافتمندانه خودت ادامه بده . کسی قضاوت اشتباه نکرده از حرفات معلومه نمیتونی عین آدم زندگی کنی وگرنه هزاران زن با بچه و بی بچه جدا شدن و دارن خودشون زندگی رو میسازن البته که همه غیرت ندارن و مثل شما میشن
همین که قبول کردی بااین مرتیکه هم کلام شی مشخصه چجور شخصیتی داری ..خانوم اونم عن اخلاق نبوده ،هرکاری ...
عزیزم منم تورک هستم و اینو بگم...بی احترامی باعث میشه یه مرد یا زن به کسی دیگه پناه ببره...تنهایی تو متاهلی خیلی سخت تر از مجردی هست...تو مجردی آدم امید داره یکی میاد یه روزی...ولی تو متاهلی تا آخر عمر تنهایی
روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️🩹