2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6001 بازدید | 255 پست
نخیر مجرد هستش و لزومی نداره دروغ بگم از کسی ترسی ندارم ک

آخی 

نه که پرونده ات عالیههههه...

برا همون این حرفاتم قابل پذیرش نیستن 🥴

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

به توچه . تو چیکاره اون زندگی بودی ؟ جز اینکه فکر کردی تخم 2 زرده کردی؟ نه خانم اونم زنش خیلی خوب بو ...

زنش غرغروی تمام معنا بود

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخی نه که پرونده ات عالیههههه... برا همون این حرفاتم قابل پذیرش نیستن 🥴

به درک...من به تایید تو نیازی ندارم.

عزیزم منم تورک هستم و اینو بگم...بی احترامی باعث میشه یه مرد یا زن به کسی دیگه پناه ببره...تنهایی تو ...

توجیه نکن عزیز

اون مرد متاهل گوه میخوره متعهد نیست به زن وبچه وزندگیش ...

بعد یکم که ناملایمتی پیش میاد فوری فیلش یاد هندوستان میکنه زررررتی میره پی حال وهوسش...

خدا نکنه اون مرده یکم پول داشته باشه یا یکی مثل اون حسین آقا باشه دیگه خدارو بنده نیس😑

من از دو دسته زنا متنفررررممم 

یکی اونا که بااینکه میدونن طرف متاهله،آوار میشن رو زندگیش! 

یکیم اون زنا که هرررچی میشه تقصیرارو میندازن گردن زن دیگه!زن علیه زنن.

هر دو موردو تو هستی متاسفانه.

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

اینکارو نکن،هزارتا مشکل برات بوجود میاد بعدا  بهش وابسته میشی واونم مطمعنن نمیاد خواستگاریت یا ممکنه یه خواستگار خوب پیدا بشه برات بعد شرایطتتو بفهمه منصرف بشه کلی موقعیت خوبو از دست میدی یه حس بی ارزشی میاد سراغت تو سنی نداری ارزش خودت رو بدون

زنش غرغروی تمام معنا بود

فک کنم شما تصمیم خودتون رو گرفتین با اینکه میدونین ماهیت و اساس کارتون ب کل اشتباهه فقط میخواین ی سری ادم پیدا بشه که کارتون رو تایید کنن و شما اینجوری عذاب وجدان کمتری داشته باشین تو جای اشتباه قرارگرفتن پیشرفت شما رو قطعا ب همرا نخواهد داشت 

ازدواج موقت یا همون صیغه کلا کار غیر شرعی هستش ک اصلا تو اسلام جایگاهی نداره بهتر هستش تحقیق جامع داشته باشین و زندگیتون رو ب بیراهه نکشونین

زنش غرغروی تمام معنا بود

شماتوزندگیشون بودین غرغرویشو دیدین ازکجا معلوم این آقادروغ نمیگه اصلا راست باشه تاوقتی ی زن دیگه داره شمانباید باهاش هم کلام میشدین دوست داری خودت زن کسی باشی یکی بیاد باشوهرت بریزه روهم

این همه زن ودختر مطلقه این همه دختر بزرگ هنوز موفق نشدن ازدواج کنن وتنهان دارن پاک زندگی میکنن حتما که نباید یکی بالاسرآدم باشه بشین زندگیتو پاک بکن ب موقع خدا کیس مناسبی برات میفرسته ازدواج دائم کن نه ازدواج موقت 

درستوبخون کارکن واسه خودت زندگی کن بخدا این مردای میگن ازدواج موقت فقط دنبال رابطه جنسین نه خودت سیربشن رهات میکنن ازما گفتن بود دیگه خود دانی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
شماتوزندگیشون بودین غرغرویشو دیدین ازکجا معلوم این آقادروغ نمیگه اصلا راست باشه تاوقتی ی زن دیگه دار ...

عزیزم با این آقای متاهل همه چی رو تموم کردم یه ماه هس...با یکی آشنا شدم ایشون حمایت میکنن ازم...مشکل من خانواده ام هست...من حالم بددبشه بشینم یخ گوشه...خواهرم اهنگ باز میکنه جلوی من میرقصه‌....همه تیکه میندازن بهم و زندگی واقعا بدی دارم...نه میزارن بیرون کار کنم نه درسم رو بخونم....شما وارد زندگی من نشدی ببینی چیا میکشم...

فک کنم شما تصمیم خودتون رو گرفتین با اینکه میدونین ماهیت و اساس کارتون ب کل اشتباهه فقط میخواین ی سر ...

تایپک های منو بخون....من بین بد و بدتر ...بد رو انتخاب می‌کنم....زندگیم جهنمه واقعا

عزیزم منم تورک هستم و اینو بگم...بی احترامی باعث میشه یه مرد یا زن به کسی دیگه پناه ببره...تنهایی تو ...

بهتره بگی امثال شما خونه روی خونه دیگران میسازند...با همین روند ادامه بده موفق باشی...

وقتی خانواده ام نه میزارن سر کار و نه در اون حد حمایت....من 24 ساله ام هست تنهایی نمیتونم برم بیرون. ...

متاسفانه زیاد میبینم الان همچین مادرپدرایی 

خدابهتون صبر بده 

فعلابرو خوابگاه دانشجویی یکم آرامش پیداکنی

متاسفانه زیاد میبینم الان همچین مادرپدرایی خدابهتون صبر بده فعلابرو خوابگاه دانشجویی یکم آرامش پیداک ...

به فکر فرار از خونه هستم