2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 5995 بازدید | 255 پست
بله حق با شماستدور از جون این حرف رو نزنیدمن طبق آمار ها دارم میگم ما در عصر انقلاب جنسی هستیم و متا ...

شرمنده این کیبوردم نمیدونم چرا غلط مینویسیه😑😑

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
فعلا ۶مچین آدمی نیست چون هنوز دست نزده بهت بعد تازه میفهمی چیکار کردیاصلا شرایط زندگیت مهم نیست اصلا ...

دقیقا مشکل همینجاست ک این افراد با عنوان ازدواج موقت راحت تمکین جنسی میکنن و پسرا دیگه ازدواج رسمی نمیکنن 

پسرا مگه مریضن برن زیربار این همه هزینه ، قانون ، وظایف و مسئولیت زندگی متاهلی تا وقتی یکی رو با دوکلمه راحت میبرن رو تخت ؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی خانواده ام نه میزارن سر کار و نه در اون حد حمایت....من 24 ساله ام هست تنهایی نمیتونم برم بیرون. ...

خدای نکرده اگه پدرتون چیزیش بشه اونوقت همه ازون زمین ارث میبرن 

خب میگفتی بهش

زود قضاوت کردی...من تا حالا ازدواج موقت نداشتم...یه آقایی بود اونم یه ماه قبل کات کردم و خودم ریخته ...

حالا ما هرچی بگیم اشتباه تاخودت نخوای نمیفهمی اشتباه

این آقاشماروفقط برای برطرف کردن نیاز جنسیش میخواد وگرنه میگفت ازدواج دائم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
ازدواج موقت بد نیست

اگه این تفکر رو داری پس خانوادت حق داشتن محدودت کردن 

دختر خوب نمیترسی از این که تو شهرتون پر بشه از اینکه صسغه این و اون میشی ؟

چرا فکر میکنید طلاق گرفته باشی دیگه کسی نمیاد باهات ازدواج کنه و خوشبخت بشی باید بری صیغه شی؟؟؟؟

خواهر شوهر من دوبار طلاق گرف خیلی عادی زندگی شو میکرد آخرش هم دوسال پیش با یه آقای متشخصی ازدواج کرد و خیلی هم خوشبخته و بچه داره 

خودشو بخاطر دوبار طلاق گرفتنش آویزون مردای نااهل نکرد 

تایپک هامو بخوننن....قرار نیست جز من و خودش بقیه بدونن و شهر دیگه. دانشجو هستم ایشونم مدیر پروژه یکی ...

اسی انقدازاینا چیزا شده...طرف زده زیر قولش و با همین مسئله زن و تهدیدکرده که به همه میگه،،توهم که خونواده گیری داری فردا پس فردا بفهمن همین سرپناه هم ازدست میدی،درضمن برای خودت ارزش قائل باش آخه ینی چی موقت؟!

من شدید مخالف نیستم برای بعضیا که شرایط دائم ندارن خوبه ولی نه برای شما

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

شما ظاهرا طلاق گرفتی و راه کسب درامد رو یاد گرفتی برو دنبال کاسبیت . فقط خدا کنه یه جا لو بری خانوادت کنترلت کنن شماها هیچی برای از دست دادن ندارین .

فقط عقده پول دارین یکی خرجتون کنه

فکر کن تو عقد این آقا باشی یه خواستگار برات پیدا بشه 

نکن جان من نکن تهش بدبختیه 

اون آقای مهندس هم اگه انسانیت سرش میشه بیاد خواستگاریت 

نه مثل یه دستمال کاغذی بهت نگاه کنه

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

عجبا...هرچی بیشتر میگذره تو این جامعه اتفاقات کثیف تر و بدتر میبینم...دوست عزیز در نهایت شما تصمیتو ...

تایپک هامو بخون...افسار زندگی من دست خواهر بزرگترم هست...اونا هم کلا هر کی پولدار باشه سن بالا اوکی هستن باهاش....اصلا به حرف دل من هیچ توجهی ندارن....یه ازدواج اجباری به درخواست خانواده ام داشتم بخاطر همین کارا ....من رابطه داشتم با همسر سابقم...حس تجاوز بهم دست داد اولین رابطه...بعد کلی سرکوفت که خودت نگه نداشتی...عرف جامعه ما اینه...تو این سن حق ندارم تنهایی برم برای خودم یه چیزی از سوپر مارکت بخرم...واقعا اصن انگار دختر حق زندگی نداره

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

بعید میدونم مدیر پروژه بزرگترین معدن استان مجرد باشه😬😬

نخبه کشوری هست و 33 سال دارن...ماهی50 درآمدش هست و 

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

دقیقا مشکل همینجاست ک این افراد با عنوان ازدواج موقت راحت تمکین جنسی میکنن و پسرا دیگه ازدواج رسمی ن ...

آی قربون دهنت . بعدم کلی درد و مرض میگیرن موقع ازدواج به یه بدبخته از همه جا بیخبر مریضی منتقل میکنن

دقیقا مشکل همینجاست ک این افراد با عنوان ازدواج موقت راحت تمکین جنسی میکنن و پسرا دیگه ازدواج رسمی ن ...

بخدا همینکارا رو میکنن الان پسرا هر کی رو میبینن به دید جنسی میبینن

𝐌𝐚𝐤𝐞 𝐬𝐨 𝐦𝐚𝐧𝐲 𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐬 𝐢𝐧 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐨𝐫𝐥𝐝 𝐭𝐡𝐚𝐭 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐚𝐥𝐥𝐲 𝐨𝐧𝐞 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞𝐦 𝐰𝐢𝐥𝐥 𝐝𝐚𝐧𝐜𝐞 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐲𝐨𝐮𝐫 🎼𝐢𝐧𝐬𝐭𝐫𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭_https://abzarek.ir/service-p/msg/2015550