2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6000 بازدید | 255 پست
تایپک هامو بخون...افسار زندگی من دست خواهر بزرگترم هست...اونا هم کلا هر کی پولدار باشه سن بالا اوکی ...

اگه بعدها بفهمن زن موقت این آقاشدی منتظر حرفای بدترومحدودیتهای بیشتر ازجانب خانواده باش

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر کن تو عقد این آقا باشی یه خواستگار برات پیدا بشه نکن جان من نکن تهش بدبختیه اون آقای مهندس هم اگ ...

عقد رو می‌بخشیم...ازدواج میکنم با اون موقعیت خوب....هیچ مردی پاک نیست تاکید می‌کنم هیچ مردی پاک نیست...برای همین نمیخام خودم برای نفر بعدی پاک نگه دارم...قبلا دوران مجردی خودم پاک نگه داشتم...یه عم آقایی اومد همه رو دستمالی کرده بود زندگیم خراب کرد

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

بچه ای قشنگ یارو چه بچه ساده ای تووووور کرده

نخیر قرار داد تنطیم میکنیم طبق اون...سند خودش حرف میزنه

تایپک هامو بخون...خانواده سختگیری دارم...ازدواج دائم خودشون مشخص میکنن با کی ازدواج کنم...منم آدم هس ...

عزیزم💔

شاید چون من توی شرایط تو نبودم نتونم اونقدری که باید درکت کنم

ولی خواهش میکنم به خاطر حرف اطرافیان اینده خودتو نابود نکن

احساسی تصمیم نگیر با چند نفر عاقل مشورت کن و خوب فکر کن و همه جوانبو بسنج و اگه دیدی هییییچ راهی نداری اخرین گزینه ات این باشه

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

عزیزم استارتر خودش می‌دونه ازدواج موقت چیه و فعلا واسه رفع نیاز روحی و و مالی میخواد انجام بده بچه ک ...

بله متوجه ام من فقط چیزی که شنیدمو اطرافم دیده مو بهش بازگو کردم که از چاله در نیاد بیوفته تو چاه.

وگرنه به ما مربوط نیست در اخر تصمیم گیرنده خوده استاتره

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
اگه بعدها بفهمن زن موقت این آقاشدی منتظر حرفای بدترومحدودیتهای بیشتر ازجانب خانواده باش

چن شهر بلافاصله از همشهری هامون...در ضمن قرار نیست هر روز باهم باشیم...فوقش هفته ای یه بار تو یه ساعت کافه ای جایی

تو به زنه اینده اون اقا ک هی داری میگی خیلی باشخصیته فلانه...  خیانت میگی چون اون اقا قطعا طعم یه زندگی مشترک رو با تو میچشه و بعد میره یه دختره باکره میگیره و هیچ وقتم ب زنش نمیگه ک خودش باکره نیست...  لطفا  با یه اقایی ک مثل خودت ازدواج ناموفق داشته ازدواج موقت بکن 

عزیزم💔شاید چون من توی شرایط تو نبودم نتونم اونقدری که باید درکت کنمولی خواهش میکنم به خاطر حرف اطرا ...

من اگه آدم عاقل اطرافم بود اینجا حرف دلم رو نمیگفتم

تو به زنه اینده اون اقا ک هی داری میگی خیلی باشخصیته فلانه... خیانت میگی چون اون اقا قطعا طعم یه زن ...

همچین موردی تو نی نی سایت بود...قبلا بهم پیشنهاد داده بود...نام کاربری رو هم میگم بخاین...گفتم جریان اینه.‌.ایشونم یه بار طلاق داده خوب....بعد یه ماه منو سرکار گذاشت...بعد گفت کی فرستاده منو امتحان کنی....آدم شکاکی بود...خودش هم طبق گفته خودش،میگه وکیل هس...خاک تو سرش

من اگه آدم عاقل اطرافم بود اینجا حرف دلم رو نمیگفتم

توی دانشگاهتون چهار تا آدم عاقل پیدا نمیشه یعنی؟🥲

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

توی دانشگاهتون چهار تا آدم عاقل پیدا نمیشه یعنی؟🥲

نمیخام بدونن‌...چون واقعا از خودم تعریف نمیکنم ها...خدا شاهده...از هر لحاظ عالی میترسم اونا پیشنهاد بدن...با یکی ۵ دقیقه حضوری حرف بزنم...جذب من میشه

تایپک هامو بخون...افسار زندگی من دست خواهر بزرگترم هست...اونا هم کلا هر کی پولدار باشه سن بالا اوکی ...

عزیزدلم هر کسی اندازه خودش تا جایی حق داره،اما شما با این تعریف و این همه سختی چنین تصمیمی گرفتی در این جامعه و این همه گرگ ازت بعیده...فکر کن واضح ببین چه تصمیمی داری میگیری خودت متوجه میشی اشتباهه..بله دختر بودن سخت هست اما شما سعی کن بهترین باشی حداقل برای خودت،با این کار ارزش و حدت رو پایین میاری...و قطعا ماه پشت ابر نمیمونه و بالاخره همه خواهند فهمید...موفق باشی

نخبه کشوری هست و 33 سال دارن...ماهی50 درآمدش هست و

بعد میاد سمت تو ؟؟؟؟😂😂😂😂 آخی خوشگلی یا خوب تار میزنی؟ فقط برای رفع نیاز جنسی و تجربه میاد البته شماها باید گیر این شارلاتانا بیفتین تا ادب بشین