2777
2789
عنوان

من به خودم خیانت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 6003 بازدید | 255 پست
پادشاه کدوم کشور بود همچین زری میزد!؟ 😑متاسفم برات ...توییکه میگی عاشق هم بودیم بااینکه میدونستی زن ...

نه آخه خانومش سرطان داشت و خیلی بداخلاق بود...زن دوم شدن رو قانون و شرع اجازه میده

روزگاری که همه عمر پشیمانم کرد...اعتمادیست که بر مردم این شهر کردم...❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با این صحبتش فهمیدم شخصیت سالم و پاکی نداره ! خونه خراب کن تمام عیاره

شخصیت سالم رو فقط شما داری که زود قضاوت میکنی

میگه حسین از زنش نفرت داشت!!!🥴اخه احمق فک کردی زن وبچه شو ول میکنه عاشق تو میشه ؟عاشق دختر مردم! که ...

کدوم آدم متاهلی میاد بگه عاشق زنمم ولی تو هم باش؟؟؟؟؟؟ خوبه بذار یکی دیگه باهاش بازی کنه . اینم که ظاهرا فقط هدفش اینه یکی خرجش کنه . انتخابش بازاره آزاده نه زندگی شرافتمندانه

نه آخه خانومش سرطان داشت و خیلی بداخلاق بود...زن دوم شدن رو قانون و شرع اجازه میده

پس خاک تو سرت که این حرفو تو به زبون میاری! 

زن علیه زن 

فقط تو خوبی وخوش اخلاق 

خدا میدونه چقدر فتنه انداختی تو زندگیشون اون زمان که باهاش بودی..

https://daigo.ir/secret/6735064637   حرفاتونو اینجا بگین دوستام،تاپیکام قفلن💞

میگه حسین از زنش نفرت داشت!!!🥴اخه احمق فک کردی زن وبچه شو ول میکنه عاشق تو میشه ؟عاشق دختر مردم! که ...

اتفاقا میگفت زنم رو طلاق میدم و دخترش رو هم فرار بود من بزرگ کنم....خانومش عن اخلاق تمام بودا...میگفت از سر ماموریت برمیگردم سلام میکنم...جوابم نمیده

پس خاک تو سرت که این حرفو تو به زبون میاری! زن علیه زن فقط تو خوبی وخوش اخلاق خدا میدونه چقدر فتنه ا ...

خانومش خیلی بد اخلاق تشریف داشت

حسین الانم بهش بگم زنش طلاق میده و دخترش رو میده من بزرگ کنم منتهی دیگه نمیخام 

کدوم آدم متاهلی میاد بگه عاشق زنمم ولی تو هم باش؟؟؟؟؟؟ خوبه بذار یکی دیگه باهاش بازی کنه . اینم که ظ ...

اره دیگه بااین صحبتاش معلومه هرچقدرم کاربرا راهنماییش کنن،منعش کنن بالاخره این قراره کار خودشو بکنه ...

نمیدونم چرا حس میکنم این اقاییم که ازش حرف میزنه اونم متاهله مجرد نیست🤦🏻‍♀️

همیشه شرعو قبول داری یا فقط وقتایی که میخوای هرزگی و خراب بودن رو توجیه کنی؟ برو دیگه برو به زندگی شرافتمندانه خودت ادامه بده . کسی قضاوت اشتباه نکرده از حرفات معلومه نمیتونی عین آدم زندگی کنی وگرنه هزاران زن با بچه و بی بچه جدا شدن و دارن خودشون زندگی رو میسازن البته که همه غیرت ندارن و مثل شما میشن

میدونه خانواده اش مخالف هست....خودش میگه واقعا بهم علاقه داره...منتهی من یه ازدواج ناموفق داشتم خانو ...

اشتباه نکن رابطه جنسی برا زن وابستگی وعلاقه میخواد بعد که اون طرفت تا بفهمه وابسته شدی ولت می کنه وبدجور ضربه میخوری نکن باخودت

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

اتفاقا میگفت زنم رو طلاق میدم و دخترش رو هم فرار بود من بزرگ کنم....خانومش عن اخلاق تمام بودا...میگف ...

همین که قبول کردی بااین مرتیکه هم کلام شی مشخصه چجور شخصیتی داری ..

خانوم اونم عن اخلاق نبوده ،هرکاری کرده شوهرش کرده 

ما تورکا یه مثالی داریم شاید توهم بدونی 

بوستانی ور ساخلار 

آروادی عر ساخلار 

برچسب نزن رو زن اون😒

اره دیگه بااین صحبتاش معلومه هرچقدرم کاربرا راهنماییش کنن،منعش کنن بالاخره این قراره کار خودشو بکنه ...

نخیر مجرد هستش و لزومی نداره دروغ بگم از کسی ترسی ندارم ک

اتفاقا میگفت زنم رو طلاق میدم و دخترش رو هم فرار بود من بزرگ کنم....خانومش عن اخلاق تمام بودا...میگف ...

به توچه . تو چیکاره اون زندگی بودی ؟ جز اینکه فکر کردی تخم 2 زرده کردی؟ نه خانم اونم زنش خیلی خوب بوده تو اسکلی

خانومش خیلی بد اخلاق تشریف داشتحسین الانم بهش بگم زنش طلاق میده و دخترش رو میده من بزرگ کنم منتهی دی ...

نه تو رو خدا بیا وبخوا 😑😑

امثال تو همچین حرص میدن به آدم ،آدم دوست داره نزدیکشون بود فقط میزددددد☹️

همین که قبول کردی بااین مرتیکه هم کلام شی مشخصه چجور شخصیتی داری ..خانوم اونم عن اخلاق نبوده ،هرکاری ...

عزیزم منم تورک هستم و اینو بگم...بی احترامی باعث میشه یه مرد یا زن به کسی دیگه پناه ببره...تنهایی تو متاهلی خیلی سخت تر از مجردی هست...تو مجردی آدم امید داره یکی میاد یه روزی...ولی تو متاهلی تا آخر عمر تنهایی