2777
2789
پیامش نمیدم هیچ ری اکشنی نشون نداذم ب کاراش ولی خب رل زدههه هنوز رلههههه چرا باید اینکارارو بکنه؟؟

شاید کات کرده شاید رل نزده اینجوری جلوه داده اذیتت کنه

هیق هیق 
شاید کات کرده شاید رل نزده اینجوری جلوه داده اذیتت کنه

ن نمیدونه ک من فهمیدم رل زده 

من از استوری دختره فهمیدم ک رل زده با پسره 

کات هم فکر نمیکنم چون همین هفته پیش دختره پستای پیج کاری پسره رو لایک کرده بود ولی خب…

ی هفته هم هست از انبلاک کردنش توی واتس گذشته 

پیامی دریافت نکردم ازش 

البته خودم توی واتساپ پ تلگرام بلاکش کرده بودم و انبلاک نکردم 

ولی اینستا بازه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن نمیدونه ک من فهمیدم رل زده من از استوری دختره فهمیدم ک رل زده با پسره کات هم فکر نمیکنم چون همین ه ...

قول میدم که بیاد با این همه پیگیری مطمعنن دوسش داری. 

شایدم انبلاک کرده که تو بلاکی هاش نباشی. چند وقته باهمید و چندوقته جدا شدید؟ 

هیق هیق 
قول میدم که بیاد با این همه پیگیری مطمعنن دوسش داری. شایدم انبلاک کرده که تو بلاکی هاش نباشی. چند وق ...

ی سال با هم بودیم 

حدودن چهارماهه کاتیم ولی دوماهه ک باهاش حرف نزدم 

اخه اینجوری نبود شماره دیگه ای ک بهش پیام دادم بلاکه هنوز 

با شماره دیگشم بلاکم کرده بود ولی این شمارش انبلاکم کرده شماره شخصیش 

و اینک چرا باید توی بیست روز انبلاکم کنه؟

و استوری دوست صمیمی منو ک خیلی برای درست شدن رابطمون تلاش کرد ریپلای کنه؟؟

درسته ی ریپلای بی منظور زده ولی تا حالا استوری هاشو ریپلای نمیکرد

ی سال با هم بودیم حدودن چهارماهه کاتیم ولی دوماهه ک باهاش حرف نزدم اخه اینجوری نبود شماره دیگه ای ک ...

میخاد از تو خبر بگیره به دوستت بگو هیچی از تو نگه هیچی از رابطتون نگه پسرا اینجورین تا ی مدت بیخیال میشی سر و کلشون پیدا میشه توام اگه بنظر خودت ادم درستی نیست رهاش کنی خیلی بهتره 

هیق هیق 
میخاد از تو خبر بگیره به دوستت بگو هیچی از تو نگه هیچی از رابطتون نگه پسرا اینجورین تا ی مدت بیخیال ...

آدم خوبی بود ولی میدونی شرایط من و خودش بد بود 

و اینک دوستم بهش هیچی نگفته ولی قراره فردا استوری بزاریم با هم ک اون ببینه 

خیلی دوس دارم بیادش 

بنظرت این کاراش چ معنی میده؟؟

میخاد از تو خبر بگیره به دوستت بگو هیچی از تو نگه هیچی از رابطتون نگه پسرا اینجورین تا ی مدت بیخیال ...

دوستم استوری گذاشته بود هوا هوای چیه؟

پسره ریپلای کرده بود ویتامین سی 

اصن ربطی ب من نداشته ولی چرا باید با وجود رل استوری دوست صمیمی منو ک تاحالا ریپلای نکرده بود ریپلای کنه

آدم خوبی بود ولی میدونی شرایط من و خودش بد بود و اینک دوستم بهش هیچی نگفته ولی قراره فردا استوری بزا ...

ببین بنظر من استوری نذار هرچی بی اهمیت تر باشی بهتره اون موقع فکر میکنه داره واقعا از دستت میده و میاد سمتت. 

دلش بنظر من برات تنگ شده حس میکنه داره از دستت میده رل زدنشم یا الکیه با دختره هماهنگ کرده و میدونه تو میبینی یا رل زده که فراموشت کنه

به هر حال بنظرم بهترین کار اینه که اهمیت ندی هیچ استوری نذارید میدونم دوس داری بیاد منم همینطورم ولی باید بی اهمیت باشی از نظر من تا بیاد

هیق هیق 
ببین بنظر من استوری نذار هرچی بی اهمیت تر باشی بهتره اون موقع فکر میکنه داره واقعا از دستت میده و می ...

خب بعد از ده روز ک انبلاکم کرده ی استوری بزاریم با دوستم فک نمیکنی مشکلی نداشته باشه؟؟

دوستم استوری گذاشته بود هوا هوای چیه؟پسره ریپلای کرده بود ویتامین سی اصن ربطی ب من نداشته ولی چرا با ...

میگم ریپلای کرده که دوستت باز سر حرف باز کنه از تو بگه از رابطتتون که خرابش کرده بگه سر چی جدا شدید 

هیق هیق 
خب بعد از ده روز ک انبلاکم کرده ی استوری بزاریم با دوستم فک نمیکنی مشکلی نداشته باشه؟؟

بنطرم نذار حس میکنم کمتر از.ی هفته دیگه پیامت میده وقتی حرکتی از تو نبینه خودش میاد

هیق هیق 
میگم ریپلای کرده که دوستت باز سر حرف باز کنه از تو بگه از رابطتتون که خرابش کرده بگه سر چی جدا شدید

نمیدونم شاید 

وای خدا کنه پیام بده🥲

من نمیدونم چرا انقد امید دارم ب برگشتش 

نکنه یهو نیاد؟؟

نمیدونم شاید وای خدا کنه پیام بده🥲من نمیدونم چرا انقد امید دارم ب برگشتش نکنه یهو نیاد؟؟

نه میاد دیگه اوجش اینه رفته رل زده چجوری واقعا میخای باهاش بسازی خیلی سخته خدا بگم چیکارشون کنه

هیق هیق