2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 290 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری به شرع ندارم. زندگیم رو با عقل و منطق خودم پیش میبرم. موفق باشید🙂

این کامنتت رو قراره بارها ببینی..

شمام موفق باشی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
به چه قیمتی؟ به قیمت کشته شدن یک انسان و قطع کردن یک نسل؟!

کدوم انساننن اخه 

چرا دارید حرف الکی میزندی 

کدوم انسان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اون جنین هنوز هیچیش تشکیل نشده 

که بشه هم باز نظر مادر مهم تره بدن خودشه زندگی خودشه 

یه نفر توی همین تاپیک نوشته بچه میتونی قبل از ۴ماهگی سقطش کنی چون روح تو بدنش نیس...🙄من واقعا موندم چرا بعضیا بدونه تحقیق و دلیل نظر میدن....

من خیلیا رو به عینه دیدم بچشونا سقط کردن و یا بچه دار نشدن یا بچه های بعدیشون مشکل دار شدن

خب شما داری با خونواده خودت قیاس می‌کنی دیگهوگرنه از لحاظ پزشکی این خانوم بهترین سنو داره واسه باردا ...

من قیاس نکردم اتفاقا به شما گفتم از رو خودتون نگید که زوده و دیره !!!

یکی برگشته میگه دیره !!

از لحاظ پزشکی رو هم کاری نداشتم

.

نخیر خانوم ایشون الان در برابر خودشون مسئولن اول بعد اون جنین اندازه لوبیا که شما دارید بالغ و عاقل ...

من از بحث کردن با چنین افرادی بیزارم پس در حد خودم نمیدونم که با شما بحث کنم

برید با افکار مسمومتون خوش باشید خانم روشن فکر

هیچ علمی بالاتر از علم سلیم الله وجود ندارهخداوند گفته بچهاتون رو نکشید ولی نگفته جلوگیری نکنیدجلوگی ...

"هیچ علمی بالاتر از علم سلیم الله وجود نداره" صرفا نظر و عقیده ی شماست این خانم‌هم‌مشاوره ی دینی و عقیدتی نخواست که سعی میکنی نظرتو بهش تحمیل کنی!

بعدشم طبق نظر اسلام روح چندماهگی در جنین دمیده میشه؟یکماهگی؟!

عزیزم من مخالف سر سخت سقطت هستم ولی خداییییی نکرده تصمیم گرفتی اینکارو انجام بدی غیر قانونی و غیر مت ...

چقدر عجیب

ولی چطور با بقیه میشه با همسرش نمیشه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
ایا روح بوده تو بدنم. ایا قلبم میزده اون دوره؟ اگه اینجوریه اسپرم هارو نریزیم دور چون اوناام بچه هام ...

شرو ور میگن جنین قبل از چهارماه فقط نبضه و بعد از چهار ماهگی روح در ان دمیده میشه

کدوم انساننن اخه چرا دارید حرف الکی میزندی کدوم انسان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اون جنین هنوز هیچیش تشکیل نشده که ...

عزیزم ما خودمون و بدنمون و همه چیزمون مال خداست انقدر منم منم نداشته باشید کسی که درمقابل خدا سرکشی کنه عاقبت جالبی نداره

این جور تایپیکا رو اصلا تو همچین سایتی نزنید 

این موضوع کاملا شخصیه و بدونید بچه مسوولیت بسیار زیاده فقط غذا و پوشاک یک سرپناه نیست اگه می‌بینید از خواسته های خودتون می‌گذرید واسه بچه اشتباه میکنید اولویتتون خودتون باشید بچه ها نیازی به پدر و مادر افسرده ندارن 

سلام بچه‌ها امسال کنکور تجربی میدم و کتاب ندارم اگه کسی میخواد کتاباشو اهدا کنه ممنون میشم بدتشون به من