2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6305 بازدید | 290 پست
همین دیگه زود تصمیم بگیرم نه خودم اسیب ببینم نه جنین بیشتر از این عذاب بکشه

ولی من شنیدم اگه بچه ی اولو خودت از قصد سقط کنی مخصوصا کورتاژ ممکنه دیگه بعدن دیگه بچه دارنشی

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه جور دلتون میاد جنین بی پناه و بی گناه و پاک و معصوم رو بکشید!!!

اونم کی؟!  مادر !  تنها پناهگاه جنین !!

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

منم قاتل نیستم تو زندگیم هیچوقت به کسی که قلب بچش تشکیل شده یا جنسیتش مشخصه رو تشویق نمیکنم ولی قبل ...

هیچ فرقی نداره نظرتون اشتباهه از نظر شرعی از روز اولی که نطفه تشکیل شده انسانی در بطن وجود داره

علف هرز نیست که راحت میگی

ایشون بهرحال کار خودشو میکنه و هیچی به منو شما نمیرسه از من به شما دوست عزیز نصیحت هیچوقت این گناه رو گردن خودت ننداز و شریک قتل نشو

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
دقیقا همه مشکل همون سوال اخرتهاز خودم مطمئن نیستممنی ک مامانم همش بهم میگه تو چجوری میخوای مادر بشی ...

منم خیلی مسئولیت پذیر نبودمو هیچی نبودم اصلا تازه با اومدن بچه اروم اروم زندگیت رونق میگیره همه چی میره سرجاش زندگیت زندگی میشه

فکر کنم از لجاظ شرعی هم مشکل نداره اره؟

خیر کاملا مشکل داره و تحت هر شرایطی سقط حرامه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲
من مخالف سقطم اما درباره سن نمیشه با خودتون قیاس کنید همه ۲۰ ۲۱ بچه دار نمیشن که برای ماهم تو خانواد ...

خب شما داری با خونواده خودت قیاس می‌کنی دیگه

وگرنه از لحاظ پزشکی این خانوم بهترین سنو داره واسه بارداری

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

هیچ فرقی نداره نظرتون اشتباهه از نظر شرعی از روز اولی که نطفه تشکیل شده انسانی در بطن وجود دارهعلف ه ...

کاری به شرع ندارم. زندگیم رو با عقل و منطق خودم پیش میبرم. موفق باشید🙂

خب شما در مورد مادر صحبت میکنیحرفتون هم درستهمن از دید خودم نگاه میکنم اینکه الان از لحاظ روحی امادگ ...

من میگم ما بنده هستیم .خدایی که شمارا آفریده و بهتون فرزند داده تشخیص داده شما میتونی و رشد شما تو اینه الان باردار بشی.

بنده کارش چیه؟ بنده فقط میگه چشششم

من خواهرانه بهت میگم من اطرافم دوسه مورد داشتیم سقط عمدی انجام دادند و بی اغراق میگم خدای من شاهده این افراد دیگه روی خوش ندیدن...

یکیشون دختر یکسال و نیمه اش را ازدست داد بعد سقط...

و اینکه عوارض سقط را بدون بپرس تحقیق کن خیلیا با شرایطی بعدش مواجه شدن از آثار اون سقط که نازا شدن...

وضع مالیتون چطوره؟؟؟

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

درسته خودش باید تصمیم بگیره دست من و امثال من نیستولی بنظر من اصلا سنش هم کم نیست چطور برای ازدواج س ...

نخیر خانوم 

ایشون الان در برابر خودشون مسئولن اول بعد اون جنین اندازه لوبیا که شما دارید بالغ و عاقل  درنظر میگیردش 

شماهایی که هیچ درکی درمقابل خواسته های یه زن ندارید صرفا چیزی که بلدید رو تکرار میکنید 

چرا جلوگیری نکردی 

اونموقع که حال میکردی باید حواست به اینا بود 

چرا ازدواج کردی اگه بچه ای

میخای قاتل بشی واییییییی 

خب شما در مورد مادر صحبت میکنیحرفتون هم درستهمن از دید خودم نگاه میکنم اینکه الان از لحاظ روحی امادگ ...

عزیزم من مخالف سر سخت سقطت هستم 

ولی خداییییی نکرده تصمیم گرفتی اینکارو انجام بدی غیر قانونی و غیر متخصص انجام نده 

ما یکی از آشنایانمون اینکارو انجام داد و الان دیگه نمیتونه بارور بشه 

سر اینکه دکتر حرفه‌ای نبوده و آمپول نزده بهش الان از هر مرد دیگه ای به غیر همسر خودش میتونه بارور بشه 

و الان ۴۵ سالشه و بدون بچه حسرت اشتباه گذشتش رو میخوره و بچه ای هم نداره

بخاطر مسائلی لغو کاربری زدم🙃