2777
2789

هفته ای شاید بزور یه بار بهم زنگ میزد و الانم رفته سفر من تازه فهمیدم میخواد کارای انتقالیشو انجام بده .بهش گفتم چرا مثل غریبه باهام رفتار کردی و نگفتی.گفت وقت نداشتم

البته مدتی بود دیدم اصلا انلاین نمیشه جایی.نگو تموم مدت داشته درس میخونده  و اصلا خبرنداشتم

از دیروز که بهش فرصت دادم  روزی یکی دوبار حالمو میپرسه خیلی سطحی و میره.میگه فرصت بده کارامو جمع و جور کنم جبران میکنم برات

بنظرتون بمونم یا منم مث خودش فقط برا سرگرمی و گاهی وقتا بخوامش

برای سرگرمی و.. 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

مثل خودش رفتار کن

(و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)!  "میشه واسه برادرِ آسمونیم صلوات بفرستید💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بنظرم برای ارامش روان خودت اصلا نگهش ندار که بخوای مثل خودش رفتار کنی

مث چسب زخمی میمونه که تا نصف باز شده باشه باید بقیشو سریع بکنی وگرنه زجر اوره

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

[QUOTE=367234653]نه بنظرم برای ارامش روان خودت اصلا نگهش ندار که بخوای مثل خودش رفتار کنی مث چسب زخمی میمونه که تا ن ...[/QUOTE

من باهاش کات کردم اون بهم زنگ زد گفت ببخش جبران میکنم خیلی حرف زد.دقیقا وقتی محل نمیذارم پیداش میشه

میخوام بدونم چی میشه .البته پروندم دستشه فعلا لازمش دارم