2777
2789
این که بعد از این دنیا قرارع کجا بریم چه تفاوتی می‌کنه وقتی تو همین دنیا نمی‌دونیم داریم چیکار میکنی ...

تفاوت میکنه من نمیخوام نباشمم واقعا میخوام یه دنیایی باشه داییم فوت کزده برم ببینمش 😭

ولی تناسخ به نظرم خیلی الکی هست فقط یکبار میاد روز زمین بعد تاکی تکامل شاید زندگی قبلیش آدم خوبی بود ...

روح قبل اینکه بیاد مسیر زندگیش رو انتخاب میکنه 

میدونه با چه سختی هایی روبه رو میشه 

الان شما بدنتون اخلاقتون زندگیتون همشو روح انتخاب کرده

و همچنین برای منو

روح میگه من این سختی هارو میکشم در عوضش درجم یکی میره بالا

راجب تناسخ هم واقعا یه داستان پیش اومده که مطمئن هستم واقعیه صددرصد مطمئنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عالمی که انتخاب کردیم کجا و تو چه دوره ای از این کره خاکی زندگی کنیم ؟

بله 

تو عالم زر تمام لحظه های زندگی خوب و بد برامون نشون میدن و اگ خودمون بخوایم میایم تو این دنیا

بعد. ب اذن خدا همش رو فراموش میکنیم

اگ دقت کنید میبینید بعضی صحنه ها تکراری هستن بخاطر همین عالم زر هس

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

من حسم میگه اتفاقا شوری که میگن البته نمیدونم حسم میگه

نیست

چون ب خواست خودمون بدنیانیومدیم 

اصلا من یه وقتایی میگم خدایا تو بااینهمه مهربونی چرا این دنیارو ساختی چرا باید تا بیایم تا اینهمه زجربکشیم خوب بیکاربودی انسانو آفریدی؟

شبیه بازیه مرکبه بیشتر

روح قبل اینکه بیاد مسیر زندگیش رو انتخاب میکنه میدونه با چه سختی هایی روبه رو میشه الان شما بدنتون ا ...

به هرحال همش یه فرضیه هست و کسی از مرگ برنگشته که بتونه اثبات کنه چی وجود داره البته کسایی بودن تجربه نزدیک به مرگ داشتن زندگی پس از زندگی یا حتی افراد خارجی که دیدن در یک تونل به سمت بالا میرن حس سبکی و آزادی 

بله تو عالم زر تمام لحظه های زندگی خوب و بد برامون نشون میدن و اگ خودمون بخوایم میایم تو این دنیابعد ...

یعنی شما قرآن رو قبول نداری تو قرآن عالم زر گفته نشده از بهشت و جهنم گفته شده 

تفاوت میکنه من نمیخوام نباشمم واقعا میخوام یه دنیایی باشه داییم فوت کزده برم ببینمش 😭

یادمه بچه بودم دوست داشتم منم بمیرم و برم بابام رو ببینم و .. 

وابستگی یکه ضعف هستش که به مرور زمان باید تلاش کرد و برطرفش کرد 

یا خودت یا به کمک یه تراپیست 

انسان رو آسیب پزیر می‌کنه ! 

در مورد دنیای بعد از مرگ ب عقیده من بله تازه همه چی قرارع شروع بشه  بعد از مرگ 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

یادمه بچه بودم دوست داشتم منم بمیرم و برم بابام رو ببینم و .. وابستگی یکه ضعف هستش که به مرور زمان ب ...

همین که خواب میبینم خواب‌ هامون اتفاق میوفته عالم پس از مرگ هست زندگی پس از زندگی هم دیدم خروج روح از بدن اتفاقات فکر نمیکنم دروغ باشه این همه آدم دروغ بگن‌.

به هرحال همش یه فرضیه هست و کسی از مرگ برنگشته که بتونه اثبات کنه چی وجود داره البته کسایی بودن تجرب ...

من پدرم با چند نفر آشنا بود که تو کار هیپنوتیزم بودن

و یکیشون به شدت حرفه آب بود

از وقتی نوجوون بود توی این کار بود

رفته بود با روح های افراد مشهور حرف زده بود

یکبار که خودش رو هیپنوتیزم کرد بره فضا ببینه چه خبره روحش مسیر رو گم کرد

و جسمش مرد توی این دنیا

عالم ذر عالمیه که از لحظه ای ک به دنیا میای تا لحظه قیامت که هستی زو ذره ذره بهت نشون میدن و جوری ک معلم دینیمون گفت از خودمون میپرسن آیا میخواین ب دنیا بیاین یا ن یعد خدا این صحنه ها رو از یادمون میبره

اگ میخوای بهتر بدونی گوگل کن شاید یچیزی کم و زیاد گفته باشم 

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀