2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو هرکدوم احتمال اشتباه وجود داره ولی خودم مدرن رو ترجیح می دم چون شناخت راحت تره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

مگه باهم رابطه دارن یا کاری کردن دوتا آدم بالغ باهم حرف زدن اخلاق همو بشناسن حالا یا اخلاقا جور میشه ...

مسئله اینه وقتی خواستگاری به این شکل سنتی انجام میشه، هم محدودیت زمانی هست بالاخره شما نهایت نهایتش بتونی بگی ۶ ماه، ۹ ماه در تعامل باشیم که مدت زیادی نیست برای شناخت طرف

مورد دیگه هم اینکه مثلا برای من خواستگار سنتی بیاد ۳ ماه آشنا بشیم ببینم خوب نیست ردش کنم، دوباره بعدی چندماه آشنایی ردش کنم، مورد سوم دیگه یه استیگمایی از طرف خانواده حس میشه که به سختی میتونم ردش کنم حتی اگر واقعا مناسبم نباشه

جفتش یه گ....هه😂😂ببخشید بی ادب شدم امشب😂

مشکل از نصیحت کنندست 😐😂

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)