2777
2789
عنوان

زنان قوی

172 بازدید | 9 پست

دوستان من اومدم از یه سری مشکلات جامعه گفتم

گفتن تو کی باشی که نظر بدی؟

شغلم رو بیان کردم تا عزیزان فکر نکنن ندیده دارم نظر میدم

اما منتهی انگار این خانه از ریشه ویران است 

ما زن ها حتی خودمون هم از خودمون حمایت نمی‌کنیم 

بگزارید تا احساسات بیشتری به واسطه همسران بی احساس کشته بشه 

اجازه بدید تا با ازدواج های اشتباه بچه های قربانی دیگری به دنیا بیان

اجازه بدین تا آینده ی بچه های بیشتری تباه بشه 

اجازه بدید تا بچه های بیشتری بخاطر دعوا ها والدین از ترس به خودشون بلرزن

اجازه بدید تا استخون های نحیف زنان بیشتر به دست مردان شکسته بشه 

اجازه بدید تا حافظه های بیشتری به دست ضربه های مردان پاک بشه

اجازه بدید تا عزت نفس و اعتماد به نفس بیشتری به دست مردان پایمال بشه 

یعنی متوجه نشدید از لحنتون ناراحت شدن؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان تاپیک حمایت از زنانه یا مرد ستیزی؟اگر اولیه که هستم ولی اگر دومیه که نیستم تازه گزارشم میزنم

زیبا، دارم از مشکلات میگم 

از مردا و زنانی که مشکل دارن و قبول نمیکنن

وگرنه من خاک پای همه آدمای خوب هم هستم

چقدر حرفایی ک گفتی برام قابل درک بود

و چقدر این جامعه داره به زنها ظلم می‌کنه 

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

تو‌ توانایی جمع کردن زندگی خودت رو‌نداری

پس محض رضای خدا انقد ادا زنان قوی رو در نیار

تاپیکهات نشانگر تنشهای  شماست

خدای مهربونم🥰بابت عزیزانم و تمااااااام نعمتهای که بهم دادی ازت ممنونم 🌸💝خیلی دوست دارم💝🌸 عاشقتم♥️

شما درست حرف بزن خانم تحصیل کرده هیچکس ناراحت نمیشه

دختــــــــــرڪم.....هم آغـــــوشے هایــــت را بـــــا عـــــشق مقایـــسہ نــــڪن ....هیـــــچ مـــردے در تـــــخت خـــواب نـــامهربان نیـــــست.....*kord*

بله واقعا لحن قشنگی نداشتین . تو نی نی سایت دیدم هر چقدر به آقایون گفته بشه نر مثلا بیشتر مدافع حقوق خانومان.  نه کسی منتظر نیس یه آقا خوشبختش کنه آقا و خانوم کنار هم خوشبخت تر میشن . خونواده ای هم نیس که فقط بخوانید دخترشو شوهر بده و به فکر پیشرفتش نباشه چرا فکر میکنین ازدواج یعنی مانع پیشرفت. کسی که اهل پیشرفت باشه خودشو با هر شرایطی وفق میده و پیشرفت میکنه