2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6245 بازدید | 290 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرا نهایتا تا سه سالگی اذیت میشن بعدش دیگ بچه مستقل میشه تا تایم مدارس اون موقع هم درسشه ک وقت زیادی نمیگیره

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

اولا که شما سه ماهه ازدواج کردی و کامل نمیشناسی همسرتو پس برای بچه آوردن وقت زیاده و باید بگذره

دوماً شما سنی نداری واقعا اجازه بده یکم زندگی متاهلی بدون بچه رو با همسرت تجربه کنی

سوما واقعا بچه وقت میخواد و هزینه 

هزینه‌ی پوشک که نیست فقط 

اون لباس میخواد 

تفریح میخواد 

پدر و مادر پر انرژی میخواد 

با توجه به همه ی اینا به نظرم سقط شه بهتره

من هرگز در این مورد به کسی حرفی نمیزنم. هرکسی برای زندگی و خواسته هاش یه سری معیار داره. در مورد خودمم نمیتونم تصور کنم چون بسیار حساس بودم و یادم نمیاد هرگز به جلوگیری طبیعی اکتفا کرده باشیم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

سه تا بچه دارم ن تنها پیر و فرسوده نشدم بلکه به شدت هیجاناتم بالاس با بچه بازی میکنم سر گرم میشم برا ازمونای متفاوت میخونم مدتی شغل داشتم ولی بیرون اومدم چون بچه هام دوران حساسی از زندگیشونن گشت و گذارم سر جاشه هنوز ارایش میکنم تنها چیزیم بهم خورده انداممه ک خوب پرخوری خودم باعثش شده با رژیم و ورزش دارم پیش میرم جمع شه 

همه چیز بستگی ب خودت داره 

بشین فکر کن اون الان در وجودت زندس تحقیق برای روشای جلوگیری برای قبل از ازدواجه ن بعدش 

در قبال اون جنین مسئولی ولی اگه قراره ذره ای حس بد به فرزندت بدی و بهش بگی ک تو نزاشتی زندگی کنم ازش بگذر ولی اینو بدون شاید بعد ها نتونی باز باردار بشی 

شرایطتو بسنج مشاوره برو اینجا جاش نیست 

موفق باشی

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

والا من مادرم پژمرده هم نشدم . بله بچه داری سخته مسئولیت داره ولی دیگه انقدر سیاه و بد نیست . اون بچه اگه الان قلب داشته باشه  و بخوای سقط کنی........ 

واقعا نمیدونمچی بگم برو سونو ببین قلب داره؟

عزیزم اول ازهمه بگم اگرواقعابچه نمیخواستی جلوگیریت نبایدطبیعی میبود بایدقوی ترجلوگیری میکردی 

ولی اگه شرایطشوداری نگهش داری هم ازلحاظ مالی هم ازلحاظ فکری

اگرشرایطشونداری دربارش فک کن

ولی گناه داره🥲

امضای خداپای تک تک ارزوهاتون❤

انشالله که سالم باشه

ما که سنمون رفت بالا و تازه مشکل هم داریم بچه دار نمیشیم

و باید میلیون میلیون پول خرج کنیم

ناشکری نکن دختر

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

اگر مادرت،نزدیکته و میتونه بچتو نگه داره تا تو درس بخونی و شاغل بشی پس نگهش دار سنت سن خوبیه و مادرای دیگه ای که خسته و پژمرده هستن با بچه هاشون دوست نیستن وگرنه اگر با بچت همراه بشی دوست بشی رفیق بشی و وقت بگذرونی تازه حال خودتم خوب میشه

من یه پیشنهاد برات دارم

عصر پاشوبرو مطب یه دکتر نازایی ،ازینا که آی وی اف و آی یو آی میکنن...

دوساعت بشین فقط نگاه کن

بعد بیا خونه سجاده تو پهن کن برو سجده بگو خدایا من ممنونتم که سالمم که توی وجود من اینو دیدی که مادر بشم که چندین سال تو مطب دکترا بالا و پایین نشدم و هزینه نکردم 

تو خودت هدیه را فرستادی برام 

بعد برو سونوگرافی...

وقتی قلب بچه ات رو توی مانیتور نشونت دادن که یه نقطه موچولو بود و با هر تپش قلبش بزرگ و کوچیک میشه ...

ببین دلت میاد موجودی که خدای بزرگ متعال بهش گفت باش و هستی بهش بخشیده تو بگی نه نباش?

سه تا بچه دارم ن تنها پیر و فرسوده نشدم بلکه به شدت هیجاناتم بالاس با بچه بازی میکنم سر گرم میشم برا ...

چرا انقدر دارن زایمان و بچه داری رو سیاه جلوه میدن ؟ اگه انقدر بد بود که نسل بشر خیلی قرن ها پیش باید منقرض میشد ؟ زنا خودخواه شدن یا واقعا یه چیزی هست و ما نمیفهمیم