2777
2789
عنوان

واقعا نمیدونم بچمو نگه دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 6304 بازدید | 290 پست
نمیتونم قبول کنم مادری که مسئولیت بچه دار شدن رو نمیدید در خودش چرا اجازه تشکیل نطفه داد؟انگار هیچ ح ...

دقیقا یه جوری میگن ناخواسته شده لج آدم درمیاد چ ناخواسته ای آخه ؟بچه نمیخوای برو خودت یا شوهرت لوله هاتونو ببندید برو دستگاه بزار که باردار نشی بدون مراقبته درست حسابی حامله میشن بعد میگن مراقب بودیمو بازم شد 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

۴ ماهو قبول ندارمولی تا قبل اینکه قلبش تشکیل بشه باید تصمیمو بگیرم

تصمیمت رو گرفتی که الان بارداری 

حرف شما سر این نیست که برا بچه آوردن باردار بشم یانه 

حرف شما اینه که الان که مادر شدم بچم رو با مهر الهی بزرگ کنم یا بکشمش و حق مادر شدن رو از خودم بگیرم 

عزیزم همونطور که تو داری نفس میکشی و وجود داری اون جنین هم یه انسان هست و وجود داره و خدا به هردوی شما حق حیات داده چه بسا که به فرزندت موهبت هایی عطا کرده که در آینده شما به خاطر وجود این نعمت ها سربلند و مفتخر میشی چرا به از بین بردن بچت فکر میکنی حتی نزار این افکار لحظه ایی به ذهنت خطور کنه اون بچه الان زندگی رو تو وجود شما میبینه اینقدر براش کلاس نزار به صدای قلبت گوش بده و باهاش حرف بزن بهش امید بده و بهش بگو که لیاقت مادری رو داری خیالش رو راحت کن که بهترین مادر رو داره چون خدا اشتباه نمیکنه پس تو هم اشتباه نکن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همین دیگهشما سقط قبل تشکیل قلب رو گناه میدونیمن دنیا اوردن بچه و قبول نکردن مسئولیت مادری رواینکه بچ ...

من هنوز نمیفهمم چرا باید بچه رو تنها بذاری؟ الان رفتم کل تاپیکو از اول دیدم و هیچکجا نگفته بودی مثلا فلان مشکل رو دارم.

فقط میگی سنت کمه، ۲۵ سال دیگه بچه نیستی، بزرگ شدی

اگه برای تشکیل پرونده بری اول از همه ازت میپرسه چند سالته؟ اگه بالای ۳۵باشی کنار اسمت مینویسه بارداری پر خطر!

بین ۲۴تا ۳۰ بهترین تایمه بارداریه

ولی اگه دلیل قانع کننده ای داری که اینجا نمیتونی بگی اون دیگه تصمیمش با خودته

دقیقا یه جوری میگن ناخواسته شده لج آدم درمیاد چ ناخواسته ای آخه ؟بچه نمیخوای برو خودت یا شوهرت لوله ...

استارتر میگه تا تحقیق کنم برای جلوگیری و فلان دیر شد 

کدوم تحقیقی سه ماه طول میکشه؟ مگه میخواستی مقاله ISI بنویسی...نهایتا یه سرچ ساده بود دیگه .

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
استارتر میگه تا تحقیق کنم برای جلوگیری و فلان دیر شد کدوم تحقیقی سه ماه طول میکشه؟ مگه میخواستی مقال ...

نه انگار اصللللا خبرنداشته با رابطه آدم حامله میشه یهویی فهمیده که عع آره باید مراقب بود تاحامله نشم پس برم تحقیق کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه انگار اصللللا خبرنداشته با رابطه آدم حامله میشه یهویی فهمیده که عع آره باید مراقب بود تاحامله نشم ...

ادم تو کار نینی سایتی میمونه بخدا🤦‍♀️

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 
ادم تو کار نینی سایتی میمونه بخدا🤦‍♀️

خیلی حرص خوردم سر این تاپیک یعنی اگه سرکاری بوده باشه هیچ جوره از استارتر نمی‌گذرم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هنوز نمیفهمم چرا باید بچه رو تنها بذاری؟ الان رفتم کل تاپیکو از اول دیدم و هیچکجا نگفته بودی مثلا ...

من نگفتم بچه ام

میگم بعد بچه نمیتونم برا خودم وقت بذارم

دقیقا یه جوری میگن ناخواسته شده لج آدم درمیاد چ ناخواسته ای آخه ؟بچه نمیخوای برو خودت یا شوهرت لوله ...

من کی گفتم بچه نمیخوام

الان نمیخوام تو این سن نمیخوام

تصمیمشو نداشتم

من کی گفتم بچه نمیخوامالان نمیخوام تو این سن نمیخوامتصمیمشو نداشتم

قرصو ازت نگرفته بودن که گرفته بودن؟

قرص هیچی میرفتی دستگاه میزاشتی نگو نمیدونسم که محاله یه زن این چیزارو ندونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قرصو ازت نگرفته بودن که گرفته بودن؟قرص هیچی میرفتی دستگاه میزاشتی نگو نمیدونسم که محاله یه زن این چی ...

نه نمیدونستم

مگه تو سن ۲۳ سالگی با ۲۵ سالگی همه باید صفر تا صد رابطه جنسی و سکسو بدونن

نه نمیدونستممگه تو سن ۲۳ سالگی با ۲۵ سالگی همه باید صفر تا صد رابطه جنسی و سکسو بدونن

نه عزیزم فقط باید خوده رابطه داشتنو بلدباشن😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40