2777
2789
عنوان

حذف برنج و نون و لاغری

127 بازدید | 7 پست

من خودم مشکلی ندارم و چون تجربه نکردم میپرسم.

اگر برنج و نون رو یک ماه تا دوماه بذاری کنار ؛ کاهش حجم چشم گیری پیدا میکنی؟

کسی تجربه داشته؟

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بله

ولی وقتی دوباره شروع کنی بخوری برمیگرده

قند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کن

یعنی قند و پولکی و شکر و نبات و خامه و کره و سرشیر و بستنی و چیپس و پفک و کیک و بیسکویت و شیرینی و شکلات و هله هوله و نوشابه و آبمیوه مصنوعی رو کلا حذف کن که سختم نیست 🙂 راحت میشی

روغن کنجد و زیتون بخر و باهاش آشپزی کن و سرخ کن

میانوعده: میوه، خرما، کشمش، انجیر، پسته، بادام، فندوق، ماست، دوغ، شیر، هویج، خیار، گوجه، کاهو، کلم، پفیلا، زیتون، تخم شربتی

روزی حداقل ۲۰ دقیقه پیاده روی برو

برنامه ی بشقاب رو نصب کن و کالری برات میشماره، وزنتو در ۲۰ ضرب‌کن  و ۱۵۰ ازش کم کن. اون میشه کالری موردنیاز روزانت توی روز

روزی ۳ واحد میوه و ۳ عدد خرما باید بخوری و صبح تقریبا ۵۰ گرم نون و ظهرم از ۷ تا قاشق بیشتر نخوری
شب برنج نخوری
یه روز درمیون برنج بخوری

بلهولی وقتی دوباره شروع کنی بخوری برمیگردهقند مصنوعی و چربی مضر رو حذف کنیعنی قند و پولکی و شکر و نب ...

🌹

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شیرینی و چربی در اولویته  بعد نون   برنج اگه کته باشه و بدون روغن کالریش خیلی پایینه ی برنامه کالری شمار نسب کن کالری دو کفگیر برنج از یدونه نون لواش کمتره  به نظرم هر وعده ی کفگیر برنج بدون روغن و کره رو بخور     اگه میخوای سایز کم کنی شام فقط نون ماست یا کته ماست بخور اگه شوید یا نعنا باهاش بخوری خیلی بهتره  پیازچه و خرما و حذف نمک باعث میشه سایز کم کنی 

حذف برنج و نان کار اشتباهیه 

شما در روز اگه ۱۰۰۰ کالری باید مصرف کنی ۶ قاشق برنج و یه کف دست نان باید باشه از واجباته 

چون باعث ریزش مو میشه 

دکتر تغذیه ب من گفت تو برنج ویتامینی هست ک تو هیچ ماده غذایی نیست

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

بله

من ۱۰سال پیش میخواستم باردارشم وزنم بالا نبودا ولی دکتر گفت چند کیلو کم کنی بارداریت راحتتره

نون برنج سیب زمینی و شیرینیجات رو حذف نکردم خیلی کمتر خوردم هم وزن کم کردم هم شکم پهلوم اب شد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️