2777
2789
عنوان

همکلاسی دخترم بهش گفته کثافت گاو

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 63 پست

بچه حق داشته بترسه مقصر معلم‌ کلاس هست معلم باید اون دختر که فحش داد تنبیه میکرد

فکر کن تو خیابون یکی با چاقو جلوت بگیره تو باید از خودت دفاع کنی

دخترت بی عرضه نیست کنترل خشم داره تشویقش کن بهش یاد بده فراموش کنه هر کی هر فحشی میده صفات خودش به دیگران نسبت میده

اینقدر بچه ها رو لوس بار نیارید حالا اون دختره بی ادبه یه حرفی زده اصلا مهم نبست  دو روزه دیگه بچه وارد جامعه میشه هزارتا پرخاشگری و رفتار نابهنجار میبینه باید از همین الان عادت کنه از پس خودش بربیاد ونسبت به بعضی از حرفا ورفتارها واکنش نشون نده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توهین کرده اونم تو جمع باید یاد بگیره دیکه کوچیک نیستت ،اینکه دخترت جوابش نداده از شرم و تربیت درستش بوده به نظرم حتما حضوری برید ،نرید دو روزه دیگه گستاخ تر بهش حمله میکنه، البته به معلم مربوط،میشه چون تو کلاس حضور داشته 

اگه ازش دفاع نکنم هم دفعه بعد که هر اتفاقی براش بیفته به ما نمیگه میگه وقتی قرار نیست مامان و بابام ...

بنظرمنکه چیزی که شمابخای مداخله کنی.حالامیخای زنگ بزنی یابری مدرسه خودتون بهترمیدونید.ولی ابنجوری بچتون لوس وزودرنج بارمیاد.نمیگم به بچه بیتوجهی کنید.حرفاشوبشنویدباهاش همدردی کنیدولی بهش یادبدین که قرارنیس بخاطرهربحثی کوچیکی یه قشرق بزرگ راه بیوفته.

بهش یاد بده از خودش دفاع کنه تو همکارا ینفر هست خیلی بیشعور و پرروئه اون همکارای بی زبون و تا میتونه اذیت میکنه 

ولی همکارایی که زبون دارن نمیتونه تحقیر کنه و ازار بده

ولش کن فکر کردم چی سده مدرسه پسرونه رو ببینی چی میگنبچه اول ابتدایی رو با چشمای خودم دیدم به دوستش گ ...

اینا مثل طوطی تکرار میکنن،نمیدونن که معنیش چیه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خب همش می‌گفت ناراحتم منم البته بهش گفتم باید از خودت دفاع میکردی ولی الآن شوهرم میگه زنگ بزن وگرنه ...

اسی جان به دخترت بگو بره بهش بگه که فلانی من از طرز صحبتت ناراحت شدم ففط همین 

واینکه به دخترت بفهمون که فرهنگ و ادب خانواده ها باهم فرق داره من این رو برای دختر7 ساله ام توضیح دادم و متوجه میشه

بگو بهش یاد ندادن که باادب با آدمها صحبت کنه دخترم ولی من به شما یاد دادم و یاد میدم که با ادب باشی حتی مواقعی که عصبانی و ناراحت هستی و وقتی از کسی عصبانی و ناراحتی علت ناراحتیت رو بهش فقط بگو 

حالا بخام تو پیام بگم و توضیح بدم زیاده اما کتاب ویا مشاوه های فرزندپروی حتما تو کارت بزار

الان زنگ بزنی و حمایتت بسیار اشتباه و ناسالمه

اگه ازش دفاع نکنم هم دفعه بعد که هر اتفاقی براش بیفته به ما نمیگه میگه وقتی قرار نیست مامان و بابام ...

سلام عزیزم. نه اصلا اینطور نیست... اینجور وقتا مهارت لازمه

اول که بایک بچه هم سن و سال خودش بحثش شده؛ اگه بزرگتر بود باز راه به جایی.

شما باید بهش یاد بدی که از خودش دفاع کنه

به دخترت بگو

سریع به دختره بگه: چقه تو بی تربیتی واقعا ادب نداری

کلاس سوم ماشالاه بزرگه باید از پس خودش حداقل تو همچین مواردی بر بیاد

بعد هم به مدیر یا معلم بگه : خانوم

فلانی همچین حرفی زد

واکنش نشون بدین چون منم دفعه بعد ساکت نمینشینم

دقیقا همینا رو بگو بگه...

دوم اینکه هربار چیزی برات تعریف میکنه تو سرش نزن که چرا چیزی نگفتی و فلان 

بگو خب تو چی گفتی تو چیکار کردی؟؟

اونایی که بهت گفتم رو گفتی بهش؟؟

خودت رو مشتاق نشون بده

حتی الکی بگو آره من به مدرستون زنگ زدم .

عزیزم دختر کلاس سوم باید از عهده کتر خ‌دش بر بیاد

خدای نکرده گیس و گیس کشی شد آره برو مدرسه

اسی جان به دخترت بگو بره بهش بگه که فلانی من از طرز صحبتت ناراحت شدم ففط همین واینکه به دخترت بفهمون ...

این دوره زمونه با یه دختر بی ادب با ادب بودن فایده نداره سو

استفاده میکنه 

ولی بارها بهش گفتم با ادب باید جوابش می‌دادی

باید بهش میگفتی داد زدن نداره

مگه عمدا کاپشنت انداختم پایین 

باید ب معلم میگفتی که نازنین داره بهت چه حرفایی میزنه

اینا چیزی نیست که تو سکوت کنی و من دخالت کنم 

اصلا تو دعوای بچه ها دخالت نکن پسر منم با همکلاسیش دعواش شد مادرش ویس داد بهم که دعواشون شده بابای یچه فلان و بهمان ومیکنه گفتم بچه ان حلش میکنن بین خودشون ولی باز فرداش پسرمو فرستادم مدرسه گفتم از همکلاسیت بابت دعواتون عذر خواهی کن باز مادر پسره اومده بالاسر بچه ی ۷ ساله و نیمه داد و بیداد که جلو دهنتو نمیتونی بگیری و باباش پلیسه و فلان ببین این کارا خیلی زشته بچه باید بلد بشه از خودش دفاع کنه

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
اصلا تو دعوای بچه ها دخالت نکن پسر منم با همکلاسیش دعواش شد مادرش ویس داد بهم که دعواشون شده بابای ی ...

خیلی ناراحتم که چرا از خودش دفاع نمیکنه

و منو وادار می‌کنه ک بیام ازش دفاع کنم 

خیلی ناراحتم که چرا از خودش دفاع نمیکنهو منو وادار می‌کنه ک بیام ازش دفاع کنم

به نظر من با معلمش صبحت کن تو کلاس باهاشون صبحت کنه منظور من با کل کلاس  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
به نظر من با معلمش صبحت کن تو کلاس باهاشون صبحت کنه منظور من با کل کلاس

معلمشون اصلا معلمی نیست ک جذبه داشته باشه 

قبلا هم همین اتفاق افتاده با همین دانش آموز 

ب معلم گفتم کار خاصی نکرد

باهاشون حرف زد ولی تاثیری نداشته