2777
2789
عنوان

مسابقه جهانی سوئیس میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 911 بازدید | 92 پست
چرا پارسال دوسال پیش دلار بالا میرفت شماها لال میشدین. الان زبون درآوردین ؟ از کجا آب میخوری

باهات موافقم

ولی بحث اضافه نمی کنم تاپیک نترکه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

اره دقیقا، نمیدونم چرا ما ایرانیا فکر میکنیم مردم اروپا و امریکا همه میلیاردن و اینا واسشون پول خورد ...

دقیقا

میانگین درآمد سالانه ی مردم سوئیسم فک نکنم انقدر باشه

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه منتقد همیشه منتقدهچه الان،چه سه سال پیش.

نه گل شما از دولت سایه آب میخوری 

خیلیا اینجورین حتی خبرگزاری ها

دوسال پیش دلار بالا می‌رفت 

بایکوت خبری میشد

الان تیتر میزنن با فونت درشت

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

قیمت کلش رو مدرسه بهمون نگفته ... فقط گفته ما خودمون باید هشتاد هزار دلار بدیم همین ولی من نمیتونم برام زیاده .... بیخیال شم؟ دلم نمیاد به مامان بابام بگم دوتاشون کارمندن😭😭

وضعیت مالیمون متوسطه🥺

باهات موافقمولی بحث اضافه نمی کنم تاپیک نترکه

بابا اینا فشار میخورن دیگه دخترا بخاطر موهاشون کتک نمیخورن

وگرنه دلار که همیشه بالا میرفت

الان زبون درآوردن

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

عالی نبود...ولی لااقل انقدراهم قاطی پاتی و بی در و پیکر نبود.

اووو بله بله عید امسال مثلا همه چیز پنجا درصد اومد اونقدرام بد نبود

دقیقامیانگین درآمد سالانه ی مردم سوئیسم فک نکنم انقدر باشه

حالا این مسابقه واقعا اگه مسابقه بود پولی نمیخواست و اتفاقا پولی هم جایزه میداد، پیش خودشون گفتن مردم خاورمیانه ساده‌ن بیایم به اسم موفقیت‌های اروپا و دولت‌های غربی بکِشونیم‌شون اینجا یه پولی ازشون بگیریم

قیمت کلش رو مدرسه بهمون نگفته ... فقط گفته ما خودمون باید هشتاد هزار دلار بدیم همین ولی من نمیتونم ب ...

۸۰ هزار دلار واسه آمریکاییشم قفله بابا

بابا اینا فشار میخورن دیگه دخترا بخاطر موهاشون کتک نمیخورنوگرنه دلار که همیشه بالا میرفتالان زبون در ...

دقیقا!

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

دوستان ببخشید من اشتباه کردم هشتاد هزار دلار باید بدم ولی همینم زیاده برام البته هنوز درموردش با مامان بابام حرف نزدم چون میدونم نمیتونن چون بعدش مشکل مالی پیدا میکنیم 

بیخیال میشم دیگه چیکار میتونم بکنم😭

حالا این مسابقه واقعا اگه مسابقه بود پولی نمیخواست و اتفاقا پولی هم جایزه میداد، پیش خودشون گفتن مرد ...

مردم اونجا رو با اینجا اشتباه نگیر