2777
2789
عنوان

مسابقه جهانی سوئیس میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 92 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما مسبب این وضع نیستی ولی داری جوری وانمود میکنی که قبلا همه چی عالی بوده سه چهار ماهه یکی اومده او ...

عزیزم تورو خدا ادامه ندید این بنده خدا تاپیک زده کمکش کنن بحث سیا...سی بشه ممکنه تاپیک بترکه

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

یه بنده خدایی از اولشم میگفت نمیتوانیم و بلد نیستیم و نمیشه ولی نمیدونم چیشد که مملکت رو دادن دستش.. ...

چرا پارسال دوسال پیش دلار بالا میرفت شماها لال میشدین. 

الان زبون درآوردین ؟ از کجا آب میخوری 

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

شما مسبب این وضع نیستی ولی داری جوری وانمود میکنی که قبلا همه چی عالی بوده سه چهار ماهه یکی اومده او ...

عالی نبود...ولی لااقل انقدراهم قاطی پاتی و بی در و پیکر نبود.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

۸۰ هزارشم باز میلیاردی میشه اگه حساب کنی، فکر کنم خود اسی هم مبلغو درست نمیدونه

فک کنم هشت هزار منظورشه

همون دور و بَر ۷۰۰میلیون میشه

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

چرا پارسال دوسال پیش دلار بالا میرفت شماها لال میشدین. الان زبون درآوردین ؟ از کجا آب میخوری

یه منتقد همیشه منتقده

چه الان،چه سه سال پیش.

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

سه سال قبل...من آرزومه برگردم به سه سال قبلسه سال قبل توی همون 3 سال دلار انقدر بالا نرفت که توی این ...

من یادمه بهمن ۱۴۰۱ مداد رنگی که میخواستیم بگیریم  ششصد بود بعد عید شد یک و دویست....واقعا حماقته اگر بگید اون موقع ها وضع کشور خوب بود 

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
متوسزه اول هستید ؟ اسم پروژتون چیه که کشوری مقام اوردید؟ واقعنی میگید!!!!چون حتی قیمتش رو نمیدونید چ ...

کلاس نهم هستیم همون بله واقعنی میگم...نمیدونم شاید من تو مبلغ اشتباه کردم همون هشتاد هزار دلاره....اسپانسر و مدرسه 60 درصد هزینه رو میدن اون 40 درصد که هشتاد هزار دلاره نمیتونم بدم برام خیلی مبلغش زیاده