2777
2789
عنوان

مسابقه جهانی سوئیس میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 92 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه بنده خدایی از اولشم میگفت نمیتوانیم و بلد نیستیم و نمیشه ولی نمیدونم چیشد که مملکت رو دادن دستش.. ...

برو اینارو به یه نفر تو سوئیس یا آمریکا بگو ماخودمون تو این مملکت زندگی میکنیم و میدونیم سالهاست چه خبره این حرفارو به ما نزن

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
برو اینارو به یه نفر تو سوئیس یا آمریکا بگو ماخودمون تو این مملکت زندگی میکنیم و میدونیم سالهاست چه ...

الان منو چرا میزنی؟حالت خوبه خواهر؟

مگه من مسبب این وضعیتم؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اتفاقا یه دسته خاص از ادم ها هستن که از قصد این کارو میکنن تا نارضایتی عمومی بوجود بیارنتا منِ جوونی ...

چرا فک میکنی ما آلزایمر داریم و سه سال قبلو کامل یادمون رفته؟

الان منو چرا میزنی؟حالت خوبه خواهر؟مگه من مسبب این وضعیتم؟

شما مسبب این وضع نیستی ولی داری جوری وانمود میکنی که قبلا همه چی عالی بوده سه چهار ماهه یکی اومده اوضاع رو خراب کرده

بعد حالا میدونید چی باعث میشه تا سرحد مرگ قصه بخورم؟اگه میتونستم پولشو جور کنم برم سوئیس و مسابقه رو ...

دوست عزیز همون سوئیسیام ۸۰۰هزار دلار یه پول خیلی کلانیه

چرا فک میکنی ما آلزایمر داریم و سه سال قبلو کامل یادمون رفته؟

سه سال قبل...من آرزومه برگردم به سه سال قبل

سه سال قبل توی همون 3 سال دلار انقدر بالا نرفت که توی این 4 ماه انقدر رفته...

سه سال قبل همه چیز چندبرابر گرون نشد که توی این 4 ماه گرون شده...

سه سال قبل انقدر پشمک نبودیم که الان هستیم...

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

بعد حالا میدونید چی باعث میشه تا سرحد مرگ قصه بخورم؟اگه میتونستم پولشو جور کنم برم سوئیس و مسابقه رو ...

معمولا بورسیه‌ها و اینجور مسابقات خود کشور میزبان حمایت میکنه و حتی کمک هزینه و جایزه هم میده

بنظرم مسابقه معقولی نیست که پول هم داره میگیره، پس زیاد براش غصه نخور