2777
2789
عنوان

مسابقه جهانی سوئیس میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1762 بازدید | 92 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا!

ناپدید شد😂

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

ناپدید شد😂

رفت تو اتاقش بشینه به کاراش فکر کنه😂😂😂😂

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

کدوم شهری؟برید یه قرار ملاقات با یه مسئولی وزیری معاون علمی ریاست جمهوری کسی بگیرید اونجا مطرح کنید

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

اسی جان این مبلغ بسیار سنگینه، چرا خانواده‌ی بیچارت رو مجبور کنی برای پرداختنش؟ که اصلنم معلوم نیست سازوکار مسابقه چجوریه و برنده میشی یا نه! با این پول میشه خیلی کارا بکنی همینجا، مگه ایران خودمون چشه که پولو میخوای بریزی تو حلق این اجنبیا؟!

من جات بودم اون پولو طلا میگرفتم

سال بعد چند برابر میشد 

بجای خرج ویزا کردن

عمر من میسوزه بدون تو میمیره                                               منم یه گوشه خیره به عکسای قدیمی مون                                  که باز منو می کشه تو خاطره هام..

رفت تو اتاقش بشینه به کاراش فکر کنه😂😂😂😂

رفته سایه آب بخوره بیاد🎀

ناراحت نمیشم از دستم؟ آخه میدونم نمیشه😭

نه درقالب یه جمله ی خبری بگو نه اینکه بگی اِلا و بِلا باید کمکم کنید

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

خب مگه تیم نیستیدپول رو هم بزارید بالاخره کلش ۸۰هزار دلاره یا مقداری ک شما باید بدین

نه نمیشه نفری هشتاد هزار دلار در میاد....پول هتل ثبت نام مسابقه هواپیما رفت و برگشت خورد و خوراک ویزا....😭😭

ولش دیگه بیخیال میشم چیکار کنم دیگه