2777
2789
عنوان

خسته شدم از پدر و مادرم

198 بازدید | 4 پست

اینجای زندگیم ک هستم خسته شدم ازشون از دعواهاشون از خیانتای پی در پی پدرم با دخترای همسن من از خرص خوردن مامانم تا کی من پاسوز رابطه ی گند اونا بشم نزدیک ۳۰ سالم شده اس کاش بتونم زودتر ازدواج کنم ای کاش بمیرم اصن 

آرامش یعنی چی چرا من هیچ وقت نداشتمش چرا

خدایا مگه من چ گناهی ب درگاهت کردم

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

چرا مستقل نمیشی؟

الآن دخترهایی هستند که با کاروتلاش خودشون خونه هم دارن  اون وقت میخوای به امید شوهر بشینی ؟مگه تاپیک های اینجا رو نمی بینی بیشتر مردهای الآن خیانتکار شدن فقط کم وزیادش فرق می کنه روی پای خودت بایست شوهر چیه ؟!مادرشوهر هم به کلکسیون اضافه نکن دخترجون

https://eitaa.com/kodakenazanin

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مستقل نمیشی؟الآن دخترهایی هستند که با کاروتلاش خودشون خونه هم دارن اون وقت میخوای به امید شوهر ...

محیطی ک توش هستم بشدت استرس و اضطراب رو تحمل کردم الان ۶ صبحه سر ی شلوار دعواشون شد وقتی بره سرکار تا برگرده کمی میتونم حداقل استراحت کنم ک فشار شب رو تحمل کنم سرکار هم رفتم درامدمم بالا بود اما چیزی فرق نکرد بازم تو اون تایمی ک خونه باید باشی و آرامش رو تجربه کنی انگار من وارد جهنم شده بودم

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو بخون. نوشتن تابلوی آرزو رو قشنگ آموزش داده. کتابش دید و نگرش رو به دنیا تغییر میده. نیرو بهت میده دنیاتو تغییر بدی.

کانال اسرار الهی آرامش رو هم عضو شو.