2777
2789

چند سالشه؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

چند سالشه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای اولین دستشوییش اذیت میشه بعدش دیگه راحته 

به خودت استرس نده عزیزم تجربه هم که داری کار برات راحت تر میشه ♥

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

منم ۱۲نوبت دارم ،لطفا راهنمایی کن منو 

برای پسر منو گفتن حلقه مناسب نیست و باید روش سنتی باشه ،خیلی نگرانم چون بچم خیلی بقلی شده و کولیک و رفلکس هم داره این منو نگران میکنه،چه مدت اذیت میشه بچه ؟بچم داره میره توی چهارماه

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
الان که بی حس میکنن حتی بچه خابه نمیفهمه من میخام پسرمو ببرم پیش فوق تخصص جراحی کودکان تو پیج دیدم ...

من پیش فوق تخصص مجاری ادرای میبرم

اتفاقا بی حسی خیلی کم خیلی کم باید بزنن

دلیلشم توضیح داد خاطرم نیست

من پیش فوق تخصص مجاری ادرای میبرماتفاقا بی حسی خیلی کم خیلی کم باید بزنندلیلشم توضیح داد خاطرم نیست

اخه تو پیج دیدم حتی گریه نکردن بچه ها  نگران نباش الان خیلی پیشرفته شدن راستی هزینه ش برا شما چقدر میشه