2777
2789

از درد لگن و باسنم بیدار شدم دیگ خوابم نبرد 😂

رفتم آب میوه و ویفر خوردم 

بعد افتادم به جون شکمم خاروندمش نی نی هم بیدار شد فرار میکرد 

خیالم راحت شد وگرنه میرفتم بیمارستان ان اس تی بگیرن 

یهو سوال زیر دکمه ای بزارم یا نه اومد تو ذهنم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

برای زایمان میری؟سایز صفر زیر دکمه وسرهمی و کلاه و جوراب و قنداق

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بادی رکابی بزار برای زیر لباس اصلیش کلا بادی رکابی جز اصلی لباسای نوزاده همیشه کمرشو گرم نگه میداره و هی نمیره بالا 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عزیزم ب سلامتی دنیا بیاد لطفا اگ‌یادت بود تو اون شرایط برای بابام دعا کن کارش درست شه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

حالا یک دونه بذار ولی نمیپوشونن چون نافش نرمه باید خشک بشه و بیوفته از اونطرف هی پی‌پی میکنه و ممکنه پس بده

بیمارستان هم گرمه پتو هست 

لباساش هم بزرگتر از خودشه سردش نمیشه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
برای زایمان میری؟سایز صفر زیر دکمه وسرهمی و کلاه و جوراب و قنداق

برای زایمان ساک و‌ از الان جمع کردم دیگ ۳۲هفتم 

اره سایز صفر دارم 

سرهمی هم گذاشتم 

اونجا یعنی بچرو قنداق کنم؟ قنداق چسبی خریدم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25