2777
2789
من اصلا نمیدونم باید چیکار کنمدکتر ملاییان اورولوژ کودکان که خیلی هم معروفه میگه من به ختنه اعتقاد ن ...

یه خانومی تاپیک زده بود بچه اش عفونت ادراری داشت بعد دکتر گفته بود چون ختنه نکردی بچه ات انقدر عفونت ادراری می گیره  می گفت می خوام بچه ام که خوب شد ببرم ختنه اش کنم 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا نمیدونم باید چیکار کنمدکتر ملاییان اورولوژ کودکان که خیلی هم معروفه میگه من به ختنه اعتقاد ن ...

عزیزم این ختنه چیز مذهبی نیست اصلا

یه چیزی برای سلامت تناسلی اقایون

برای جلوگیری از هزاران نوع بیماری وعفونت

بکنی خیلی بهتره

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

پسرمن ازبس گریه کرده بود کبود شده بود البته من دلشو نداشتم ببرمش پدرمادرم بردن منم بیرون مطب گریه میکردم 

سخته ولی کاریه که باید انجام بشه هرچه‌زودتربهترو‌راحت تره

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
پسرمن ازبس گریه کرده بود کبود شده بود البته من دلشو نداشتم ببرمش پدرمادرم بردن منم بیرون مطب گریه می ...

ن من خودم میرم 

عمشم دکتره همونجاست تو اتاق جراحی میره خیالم راحته

من پیش فوق تخصص مجاری ادرای میبرماتفاقا بی حسی خیلی کم خیلی کم باید بزنندلیلشم توضیح داد خاطرم نیست

ببین قبل از اینکه بچتو ببری دوتا آمپول لیدوکائین بگیر همون لحظه که کارش تموم شد روی زخمش و اطرافش از این آمپول بریز هر یه ساعت دوساعت تکرارش کن،کاملا بی حسش میکنه و دردش تو این زمان تموم میشه،یه روز کامل همین کارو انجام بده اگه بعدشم باز نا آرومی کرد بازم براش بریز،من سر پسر اولم خیلی اذیت شدم بچه ام هلاک شد،ولی برای پسر دومم پیش یه دکتر دیگه بردم این روشو بهم گفت،اصلا بچم هیچی متوجه نشد و حتی ذره ای گریه نکرد خداروشکر

پسر من دو ماه و نیمش بود حلقه گذاشتیم اصلا خونریزی نداشت 

فقط 10 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

پسر اول و دومی که دارم میبرم ۳۵ روزگیشون هست

خوب کاری میکنی زودتر خوب میشه

حالا مراقبت های بعدش را حتما بهت میگن ولی اگه نگفتن هر روز چند دقیقه توی لگنی که آب ولرم و یه کم بتادین قاطی شده بذاریش حلقه زودتر می افته 

عکس پروفایل عکس نینی خودته ؟🥹

نه گلم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
منم دکتر اوروژیلیست میبرم برا ختنهمن همسرم و خواهر شوهرم هر دو‌ پزشکن و اصرار به ختنه دارن اصلا هم م ...

همسر شما دلیلشون چیه برای ختنه کردن؟ اخه مدام اینور اونور میشنوم که این دست بردن تو کار خدا چه دلیلی داره اگه قرار بود این شکلی باشه خدا نمیتونست همینجوری درستش کنه

عزیزم این ختنه چیز مذهبی نیست اصلایه چیزی برای سلامت تناسلی اقایونبرای جلوگیری از هزاران نوع بیماری ...

میدونم عزیزم منظورم از اعتقاد،اعتقاد مذهبی نبود

دکتر میگه من این کار رو درست نمیدونم میگه فقط در موارد بیماری تناسلی بچه باید ختنه بشه این نسخه ای برای همه نیست

همسر شما دلیلشون چیه برای ختنه کردن؟ اخه مدام اینور اونور میشنوم که این دست بردن تو کار خدا چه دلیلی ...

همسرم میگ اگر ختنه نکنه باید دائما زیر پوست رو تمیز کنن چون ادرار و پرز و … جمع میشه

چی بگم والا اینم حرفیه

ولی در کل هیچ منبعی ن ختنه رو رد میکنه صد در صد ن قبول میکنه

یعنی اگر ختنه نکردی بد به دلت راه نده

مثل قضیه شیر مادر و‌شیر خشکه هرکی بچیز میگه😅