2777
2789
عنوان

با چیزایی ک شنیدم حق میدم ی عده نخوان مادر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1216 بازدید | 101 پست
توجه کردی تمام جهان همینه اصلا ربطی به ملت یا جغرافیای خاصی نداره همه جا تبعیض دیده میشه و چه تبعیضا ...

اره حتی تو امریکا که بالاترین حد از حقوق بشر وجود داره هم یکم زن ستیزی وجود داره هنوز

ولی خداروشکر زنا دارن به خودشون میان و اگاه میشن کم کم

🏃🏻‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه دار شدن یه مرتبه ای تز به کمال رسیدن مادره‌. علاوه بر اینکه یه انسان رو متولد میکنه و پرورش میده که روح خدایی داره خودش هم مسائلی رو تجربه میکنه و با تجربه کردن اونا رشد میکنه که با هیچ کار دیگه ای به اونا نمی‌رسید. شب بیداری درد زایمان تربیت بچه صبوری فداکاری. بستگی داره با چه نگاهی به قضیه نگاه کنیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

حالا فک کنین به جز اینا، اون خانمایی که طبیعی باردار نمیشن چقدر باید دارو بخورن یا آمپول بزنن یا حتی آی وی اف انجام بدن 

چقد غصه میخورن و ناامید میشن و درد و زحمتش چندبرابر میشه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین حتی یه دونه❤️ دعای شما خیلی گیراست
درسته خدا رزاق هست خدا غفار هستاما خدا به انسان عقل داده قدرت تفکر تعقل داده

دقیقا درسته 

منم میگم خدا برکت میده ولی قبلش یه نگاه به شرایط زندگیتم بکن

ولی این دسته رسما نون شب ندارن میگن خدا بهمون میرسونه خب چجوری اخه😶

توبارداری ک ب کنار اینو همه میدونن من چیزی نگم بهتره امابعد بارداری صدبرابرسختیت بیشتره بیخوابی ک پو ...

وای اره خیلی سخته

به خودت میای میگی 

چی شد واقعا

این سالایی ک گذشت زندگی نکردم 

من دو تا پسر پشت سر هم دارم هر دووتا بارداری ناخواسته 

فک‌کن هنوز بدنم تقویت نشده بچه شیر میدادم پسر دومم رو تو هشت ماهگی پسرم باردارشدم

ولی خدا رو هزار مرتبه شکر راضیم از این دوفرشته ای که بهم داده 

تا وقتی نداری نمیفهمی

بیخود نیست که همچین جایگاه و مقامی دارهچون از جونش مایه می‌ذارهگرچه این هم مرحله ای از رشد خود مادر ...

چه جایگاه و مقامی ؟

حالا تو کشورای جهان اولی که حضانت با مادره 

تو ایران که از ۷ سالگی به بعد زن طفلکی اگه بخواد جدا شه باید تن و بدنش واسه حضانت بلرزه

پدر بزرگ پدری ولایت بیشتری نسبت به مادر نسبت به بچه داره

🏃🏻‍♀️