2777
2789
عنوان

با چیزایی ک شنیدم حق میدم ی عده نخوان مادر بشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 101 پست

آره خب خیلی سخته تازه بعد زایمانم و مشکلات و روان و اعصابم هست ولی بنظرم می ارزه فکر کن پیر بشی تنها بشی هیچکس کاری بهت نذاشته باشه....

سخت تر اون موقعس نه بارداری و زایمان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب اینم بگو ۹۰ درصد آدمهای کشور ما چه زن چه مرد کمبود ویتامین د دارن این که دیگه به بچه ربطی نداره ا ...

دقیقا. من خودم زیر نظر پزشک قرص کلسیم و آهن و ویتامین مصرف می کنم. آدم باید تو جوونی فکر مراحل ازدواج و پیریش باشه

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

سخت ترین قسمت بچه داری اول از همه بی خوابیه. که مجبوری بارها تا سالها سیکل خواب معیوب داشته باشی که روی جسم هم اثر منفی داره.

قسمت دوم صبوریه. یعنی بچه داره توی جمع عربده میکشه سر اینکه مثلا چرا قاشقش سبز نیست و قرمزه.

و شما باید با لبخند تظاهر کنی خیلی مادر روشنفکر و صبوری هستی و شرایط رو مدیریت کنی.

در حالیکه اون لحظه دوست داری بچه رو از هم بگسترانی!!!

بخش آخر هم اینه که اگه مثل من برای آرامش خودت نیاز به تایم شخصی در طول روز داری و تمام زندگیت تو بچه داری خلاصه نمیشه، باید این آرزو رو با خودت به گور ببری.

خصوصا اگه مثل من دست تنها هم باشی.

ناشکری نمیکنم ولی مسئولیت خیلی دارک و سنگینیه.

بچه میتونه شیرین باشه و در عین حال تلخ و ازاردهنده

بستگی به دید مادر داره

بعضی ها دیدم اسون گیرن

و زیاد دغدغه و فکر ندارن

من خودم احساس می کنم هیچ وقت نمیتونم خودم و زندگیم رو با بچه تقسیم کنم

بستگی به بدن هم داره 

مادر هست میبینی از دخترش جوون تر میزنه

همسایم زن دومه و ۸تا بچه آورده   از دخترش که ۳۸ سالشه وستا بچه اورده جوون تر وسالم تر وخوشگلتره  موها دخترش کلی سفید شده مادره نه ایقد 

وای اره خیلی سختهبه خودت میای میگی چی شد واقعااین سالایی ک گذشت زندگی نکردم

من ۲۵سالمه الان دارم میگم دختر چت بود آخه یکم بیشترب خودت فرصت میدادی یکم بیشتراززندگیت لذت میبردی تومکه چندسالته ک زایمان کردی افسردگی بعد زایمانم گرفتم ودرحد مرگ درد روحی کشیدم الانم محکم وایسادی داری بچه رو بزرگ میکنی بابیخوابی و رژیم غذایی افتضاحی ک جونی واسم نذاشته.هرروز بغضم میگیره ک انقد داغون شدم.بخدا ناشکری نمیکنما ولی این افکار توذهن هستن همیشه.

اسی آفرین ک انقد خودتودوس داری و آفرین ک به همه چیزفکرمیکنی بعدمیخای بچه داربشی بنظرم آدم اگ فکرکنه و باآگاهی کاریو انجام بده هیچوقت اذیت‌نمیشه الان من اگ دارم آزارمیبینم بخاطر نا آگاه بودن خودمه حالا تو چه زمینه ی بارداری وچه بچه داری.

حالا بدن که بچه هم نیاری از بک سنی به بعد رو به فرسودگی میاره 

تو سن کم بچه اوردن. و مخالفم چون اندام و بدن برای یک خانوم مهمه اما خوب تو سن مناسبش خوبه 

البته با داشتن کلیه شرایط 

در هر صورت چیزی که من تو جامعه میبینم خانمها بیشتر از اقایون تمایل به بچه اوردن دارن 

ظاهرا حس شیرینی اون بچه به همه چیز میارزه

سخت ترین قسمت بچه داری اول از همه بی خوابیه. که مجبوری بارها تا سالها سیکل خواب معیوب داشته باشی که ...

اووووف اخریش خیلی بده

من درونگرام خیلی کم دلم میخواد تو جمع باشم

دوست دارم بیشتر برا خودم وقت بذارم

حتی شوهرم از ی تایمی بیشتر خونه بمونه روانم بهم میریزه

پس تموم شد دیگه؟

😒

من دلایل متعددی دارم برای بچه نیاوردن🙂

اول اینکه آدمی نیستم که از خودگذشتگی کنم حتی برای بچم نه از بدن نه از خواب نه حوصله نه هدف

اصلا هم حوصله مسئولیت قبول کردن و تلف کردن عمرم برای بچه رو ندارم راستش تو ذهن خودم کار بیهوده ای میبینمش 

هدف های بزرگی تویی سرم که بچه مانع بزرگی براشه 

بچه خودم برام جذابیتی ندارن ترجیح میدم بچه به سرپرستی بگیرم اونم نه اینکه پیش من باشه پیش یکی دیگه به سرپرستی خودم 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚